Spring Break: Τι θα φορέσεις στην εξοχή για να σου φτιάξει η διάθεση

Τα Σαββατοκύριακα πια προορίζονται για εξορμήσεις εκτός πόλης και πολύ διασκέδαση. Δες τι θα βάλεις στη βαλίτσα για τις εμφανίσεις σου δίπλα στη φύση!
Spring Break: Τι θα φορέσεις στην εξοχή για να σου φτιάξει η διάθεση



Με τον καλό καιρό σύμμαχό σου δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην εκμεταλλευτείς τα Σαββατοκύριακα για εκδρομές εκτός πόλης. Οι επιλογές στους προορισμούς πολλές για αυτό καλό είναι να προετοιμαστείς αναλόγως!

Διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ που θα είναι πρωτίστως άνετα, φυσικά με άφθονο στυλ αλλά και που θα μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ένα τζιν φόρεμα με κουμπιά είναι το κομμάτι passe partout που θα σε συνοδεύσει από το πρωί έως το βράδυ. Συνδύασε με το με σανδάλια την ημέρα και επέλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα ελαφρύ φούτερ για τις βραδινές εξόδους.

Γέμισε το σακίδιο πλάτης σου με τα απολύτως απαραίτητα, όπως το iPod με την αγαπημένη σου μουσική, το make up bag σου και μία κορδέλα για τα μαλλιά ή ένα καπέλο, φόρεσε τα γυαλιά καρδούλες αλά Lolita και είσαι έτοιμη. 

Φλοράλ φορέματα και ολόσωμες φόρμες είναι must για τη βαλίτσα των μίνι αυτών διακοπών όπως επίσης και ένα ζευγάρι αναπαυτικές και χαρούμενες εσπαντρίγιες.

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα αντιανεμικό για την περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν και τα αθλητικά σου για να μπορείς να ακολουθήσεις την παρέα όταν θα κάνει trekking στο βουνό. 

Μην ανησυχείς. Τα έχουμε φροντίσει όλα για σένα. Eσύ πρέπει μόνο να έχεις την καλύτερή σου διάθεση!

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω slideshow που θα σε βοηθήσει: