Αυτές είναι οι αγαπημένες μας μαρινιέρες

Μαρινιέρες υπάρχουν πολλές εμείς όμως αναζητήσαμε αυτέςπου πληρούν τις προδιαγραφές για να μείνουν πολλά χρόνια στην γκαρνταρόμπα σου
Αυτές είναι οι αγαπημένες μας μαρινιέρες



Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που φορούν μαρινιέρα 365 ημέρες τον χρόνο. Η μαμά μου τη θεωρεί αμιγώς καλοκαιρινό ρούχο αλλά εγώ επιμένω να την φοράω όλο τον χρόνο. Ως εκ τούτου η συλλογή μου σε μαρινιέρες τολμώ να πω ότι είναι αρκετά πλούσια, σχεδόν ατελείωτη θα έλεγα. Έχω αγοράσει από την πιο οικονομική μέχρι την πιο ακριβή εκδοχή της και τολμώ να πω ότι έχω φορέσει με ζήλο όλες μου τις επιλογές.

Ως guru στις μαρινιέρες λοιπόν, θέλω να σου πω ότι η γκάμα που μπορείς να βρεις σε αυτή την κατηγορία είναι πραγματικά ατελείωτη. Μπορείς να βρεις μαρινιέρα με κάθε είδους μανίκια από κόντα μέχρι μακριά κι από τρουακάρ έως τιραντάκι. Επίσης μπορείς να επιλέξεις μια ριγέ μπλούζα στην οποία να κυριαρχεί το λευκό χρώμα ή το μπλε. Δίλημμα μπορεί να σου προκαλέσει και το μέγεθος της ρίγας που θα διαλέξεις καθώς θα βρεις από την πιο λεπτή έως την πιο φαρδιά εκδοχή της. Η γραμμή της επίσης, διαφέρει πολλές φορές αφού θα τη βρεις σε φαρδιά, cropped, boyfriend, loose, εφαρμοστή ή κλασική γραμμή. Όπως βλέπεις λοιπόν, οι επιλογές δεν τελειώνουν και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της που με κάνουν να μην τη βαριέμαι ποτέ. 

Περνώντας όμως στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό των συνδυασμών, έχω να σου πω ότι θα μπορούσα να γράψω τόμους. Η τελευταία μου εμμονή όμως είναι να τη μπερδεύω με άλλα prints όπως το λεοπάρ και τα λουλούδια. Μια δοκιμή σε αυτό που σου περιγράφω θα σε πείσει. Για τις ημέρες που θέλω να διατηρήσω πιο χαμηλό προφίλ προτιμώ να την φοράω με ένα skinny ή boyfriend τζιν παντελόνι. Τέλος, όταν θέλω ένα πιο girly αποτέλεσμα προτιμώ να φορέσω μια μαρινιέρα μαζί με μια balloon ή πλισέ φούστα γιατί μου χαρίζει ένα απίστευτα κομψό αποτέλεσμα.