Το καρό φόρεμα του brand Tara Starlet σε τρεις εκδοχές

Το καρό φόρεμα του brand Tara Starlet σε τρεις εκδοχές



Υπάρχει κάτι μαγικό στα φορέματα με 50s αισθητική, ειδικότερα στην εκδοχή τους με λαιμό σε bardot γραμμή και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Σαν να έχεις μπροστά σου όλους του γυναικείους χαρακτήρες του «Mad Men» σε ένα μόνο ρούχο.

Γιατί ποια δεν έχει ζηλέψει τις υπέροχες full skirts της January Jones, τα pencil φορέματα της Christina Hendricks  ή το preppy στυλ της Elisabeth Moss. Όσο και να θέλουν να μας πείσουν ότι η σειρά αναφέρεται στην αντρική ματαιοδοξία για εμάς υπάρχει μόνο ένα λόγος ύπαρξης, η υπέροχη γκαρνταρόμπα. Ευτυχώς όσο η σειρά γινόταν πιο γνωστή τόσο πιο συχνά indie brands στο Etsy άρχιζαν να βγάζουν προς τα έξω τις δικές τους ρετρό δημιουργίες χωρίς φόβο πλέον να χαρακτηρισθούν «παλιομοδίτικα».

Σε αντίθεση με τις μίνι φούστες ή τα ψηλόμεσα σορτσάκια, τα midi φορέματα που τονίζουν τη μέση και αφήνουν μέρος της πλάτης ακάλυπτο μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο θηλυκή και σέξι. Ένα φόρεμα, όπως αυτό του brand Tara Starlet, μπορεί να φορεθεί όλη τη διάρκεια της ημέρα συνδυασμένο με τα σωστά αξεσουάρ. Ένα biker jacket και  ένα ζευγάρι κόκκινες ballet flats για το πρωί ή ένα παλτό σε παστέλ χρώμα και mary jane γόβες με πολύ ψηλό τακούνι για το βράδυ, είναι αρκετά για να ολοκληρώσεις το στυλ σου.  Μην ξεχάσεις να φορέσεις το κατακόκκινο ματ κραγιόν σου και είσαι έτοιμη να λάμψεις σαν πρωταγωνίστρια ταινίας του 50΄.