Ρούχα για δέσιμο! Είναι στη μόδα και μας αρέσουν πολύ

Το νέο trend που παραπέμπει έντονα στα 70s είναι τα κορδόνια που δένουν ψηλά στο ντεκολτέ
Ρούχα για δέσιμο! Είναι στη μόδα και μας αρέσουν πολύ



Αν έχεις ήδη στη ντουλάπα σου ένα τοπ, μια τουνίκ ή κάποιο φόρεμα με κορδόνια στο ντεκολτέ συγχαρητήρια είσαι πιο μπροστά κι από τις τάσεις της μόδας.

Σε μια σεζόν που τα 70s κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους τα κορδόνια ψηλά στο ντεκολτέ είναι ότι πιο hot μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή.

Για πρωινές εμφανίσεις επέλεξε μακριά, αέρινα φορέματα με κορδόνια στο στήθος αλλά και μακρυμάνινες μπλούζες με αυτό το εφέ που δένουν τέλεια με ψηλοκάβαλα τζιν παντελόνια καμπάνα.

Για το βράδυ μπορείς να επιλέξεις ένα εφαρμοστό body με κορδόνια – αν το επιτρέπει η σιλουέτα σου – και να το φορέσεις με ένα skinny παντελόνι με σκισίματα και ψηλά τακούνια ή ακόμη και με δερμάτινη μίνι φούστα.

Αν έχεις πλούσιο ντεκολτέ η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δέσιμο δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα. Τα κορδόνια στο σημείο αυτό το θα το κάνουν να δείχνει αρκετά υπερβολικό. Αν παρόλα αυτά σου αρέσει σαν τάση προτείνω να φορέσεις ένα τοπ στο χρώμα του δέρματος από μέσα. 

Δες ΕΔΩ πώς φόρεσε το Chip&Chip κορμάκι με κορδόνια η Δέσποινα Βανδή στα blind auditions του The Voice. Λίγες βδομάδες μετά φόρεσε ένα αντίστοιχο κορμάκι και η Kim Kardashian στο Παρίσι (κομμάτι της συλλογής Givenchy's Spring '15).