Προσδεθείτε: Τα νέα φλατ παπούτσια δένουν τα κορδόνια τους ψηλά

Κοινός παρανομαστής στα νέα φλατ παπούτσια της σεζόν είναι τα κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Εσύ θα υιοθετήσεις την τάση;
Προσδεθείτε: Τα νέα φλατ παπούτσια δένουν τα κορδόνια τους ψηλά



Όσο δυναμικά και επιβλητικά έκαναν το comeback τους τα mules στον πλανήτη μόδας εξίσου εντυπωσιακά επέστρεψαν και τα κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Κι ενώ τα τελευταία αρκετά χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα κορδόνια κυρίως σε καλοκαιρινά σανδάλια τώρα η στροφή είναι ολοφάνερη. 

Τα κορδόνια πλέον συνδυάζονται με φλατ μυτερά mules παρόλο που τα έχουμε δει βεβαίως να συνοδεύουν ακόμη και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την φλατ εκδοχή τους καθώς και τις κακοτοπιές που θα πρέπει να αποφύγεις. 

Πριν λοιπόν, να περάσεις κι εσύ στην αγορά ενός παρόμοιου ζευγαριού παπουτσιών βεβαιώσουν ότι αντέχεις στην ιδέα ότι θα υπάρχει για αρκετές ώρες γύρω από τον αστράγαλο και τη γάμπα σου ένα κορδόνι που θα σε δένει. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι εάν η η γάμπα και ο αστράγαλός σου δεν είναι καλοσχηματισμένος καλό είναι να αποφύγεις αυτή την πρόταση γιατί αντί να καμουφλάρει την ατέλεια αυτή θα την ενισχύσει. 

Επίσης, αν οι γάμπες σου δεν είναι και ελαφρώς ψηλές κινδυνεύεις με μια τέτοια επιλογή να φανεί το πόδι σου ακόμη πιο κοντό. Από την άλλη όμως αν διαθέτεις έστω και τα υποτυπώδη προσόντα για να τα φορέσεις να σου πούμε ότι πέρα από φορέματα και φαρδιά παντελόνια που σταματάνε στη μέση της γάμπας ταιριάζουν υπέροχα και με ένα skinny ή boyfriend τζιν, το ρεβέρ του οποίου σταματάει ακριβώς στο ύψος που ξεκινάει ο αστράγαλος.