Η απόλυτη τάση: Overall ή αλλιώς ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμος τζιν φόρμες διεκδικούν μια πρωταγωνιστική θέση στην καθημερινότητά σου
Η απόλυτη τάση: Overall ή αλλιώς ολόσωμη φόρμα



Τα overalls ή αλλιώς jumpsuits ή ολόσωμες φόρμες δίνουν δυναμικό παρόν τη φετινή σεζόν. Προσωπικά ξεχωρίζω αυτές που κυκλοφορούν στην denim εκδοχή τους γιατί θεωρώ ότι είναι και οι πιο εντυπωσιακές αλλά και αυτές που κολακεύουν περισσότερο το γυναικείο σωματότυπο. Αυτό για το οποίο θέλω να μείνεις ήσυχη είναι ότι - ανεξάρτητα από το τι σιλουέτα που διαθέτεις - υπάρχει και η κατάλληλη τζιν ολόσωμη φόρμα για εσένα. Αρκεί να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να μην σταματήσεις μέχρι να βρεις αυτή που σε κάνει να νιώθεις τέλεια όταν την φοράς. 

Μπορεί η ολόσωμη φόρμα να μην είναι και το πιο πρακτικό ένδυμα που έχουμε στην γκαρνατόμπα μας αλλά σίγουρα μπορούμε να πειραματιστούμε πολύ με αυτήν και να τη συνδυάσουμε με τα πάντα. Από σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα έως λευκό πουκάμισο από μέσα ή μια ελαφριά κοντομάνικη μαρινιέρα, μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε περίσταση. 

Ετοιμάσαμε για εσένα λοιπόν, έναν οδηγό αγοράς που θα σε βοηθήσει να δεις τις απεριόριστες επιλογές που έχεις αλλά και για να φορέσεις επιτέλους και κάτι λίγο πιο διαφορετικό σε σύγκριση με όλα αυτά που έχεις συνηθίσει έως τώρα.