Floral : Το απόλυτο print της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)

Μια τάση που μυρίζει λουλούδια..
Floral :  Το απόλυτο print της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)



Είμαστε προ των πυλών μιας αγαπημένης εποχής του χρόνου. Φυσικά αναφερόμαστε στην άνοιξη, τότε που μαζί με τα λουλούδια στην φύση ανθίζουν και τα floral prints στα ρούχα. Τα πουλάκια τιτιβίζουν, ο ήλιος λάμπει και η διαθεσή μας όλο και ανεβαίνει, και όπως είναι γνωστό πολλές γυναίκες εμπνέονται και ντύνονται ανάλογα με τις αλλαγές του καιρού.

Όλες οι εταιρείες ρούχων και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, με την σειρά τους προτείνουν τις δικά τους οράματα και ιδέες για το print που ονομάζουμε floral. Είτε επιλέξετε ρούχα και αξεσουάρ με μικρά ή μεγάλα λουλούδια, το σίγουρο είναι ότι θα προσθέσετε στο στυλ σας μια ανοιξιάτικη και φρέσκια νότα. To floral το συναντάμε σε όλες τις εκδοχές του, σε σκούρο, σε λευκό και σε παστέλ backround. 

Τips, για να βάλετε και εσείς το floral στην ζωή σας :

- Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με λίγο παραπάνω κιλάκια, αποφύγετε τα prints με τα μεγάλα λουλούδια δίοτι θα σας προσθέσει extra όγκο.

- Όταν φοράτε outfits με λουλούδια σε έντονα χρώματα, μην το παρακάνετε με το make up σας και το styling των μαλλιών σας. Παν μέτρον άριστον!

- Tο floral παντελόνι αποτελεί μια καλή επένδυση διότι μπορείς να το φορέσεις με ένα απλό λευκό τοπ από πάνω όλη μέρα, και το βράδυ με αλλαγή αξεσουάρ και παπουτσιών να δείχνεις το ίδιο υπέροχη. 2 σε 1 λοιπόν.

- Άν πάλι είσαι fan του floral πουκαμίσου και θες να το εντάξεις στο καθημερινό σου στυλ, το λευκό παντελόνι αποτελεί την ιδανική λύση για να ξεχωρίσεις.

- Τέλος επειδή τα floral φορέματα αποτελούν αγαπημένη επιλογή των γυναικών, προσοχή στην ποιότητα, στο print και στα αξεσουάρ που θα επιλέξετε, διότι αυτά είναι που θα απογειώσουν ή θα ''καταστρέψουν'' το σύνολο. 

Διαλέξτε ποιο λουλούδι σας ταιριάζει και θα'ναι...σα να μπαίνει η άνοιξη!