Maxi φούστα : Το πιο hot trend της σεζόν ήρθε για να μείνει (ρεπορτάζ αγοράς)

Μάθε πως να την φορέσεις!
Maxi φούστα : Το πιο hot trend της σεζόν ήρθε για να μείνει (ρεπορτάζ αγοράς)



Η μακριά φούστα είναι αγαπημένο ρούχο της γυναίκας! Ειδικά φέτος το καλοκαίρι είναι της μόδας και φοριέται σε διάφορα χρώματα και σχέδια! Σημαντικό της προσόν είναι ότι είναι ευκολοφόρετη και ότι κρύβει ατέλειες, ενώ μπορεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ να μεταμορφωθεί σε ιδανικό ρούχο από το πρωί ως το βράδυ.

Με αφορμή την εμφάνιση της Olivia Wilde στα Elle style awards και την υπέροχη maxi φούστα που επέλεξε να φορέσεις, εμείς θα σε βοηθήσουμε να την εμπιστευτείς σε όποια κατηγορία σωματότυπο υ ανήκεις.

- Αν έχετε κάποια περιττά κιλά γενικά ή ειδικότερα στην περιφέρεια, αποφύγετε φούστες με ιδιαίτερα prints ή πρόσθετο ύφασμα. Καλύτερα επιλέξτε φούστες σε ίσια γραμμή ώστε να μην τονίζουν τα σημεία που δεν θέλετε.

- Αν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν πλούσιο στήθος, προτιμήστε μια απλή και λιτή φούστα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο. 

- Αν είστε γυναίκες με μικρό στήθος , τότε έχετε την ευκαιρία να παίξετε άφοβα με διαφορετικά χρώματα, prints και σχέδια. 

- Tέλος, Αν είστε μικροκαμωμένη, τολμήστε να δοκιμάσετε μια maxi φούστα απλά θυμηθείτε να μην παραφορτώσετε το πάνω μέρος του σώματος σας. Μια καλή λύση είναι να φορέσετε ένα τοπ εφαρμοστό ή ένα crop τοπ.