20 statement κολιέ κάτω από 100 ευρώ για αξέχαστες εμφανίσεις (οδηγός αγοράς)

Το κόσμημα που σου χαρίζει λάμψη και στυλ το λεπτό!
20 statement κολιέ κάτω από 100 ευρώ για αξέχαστες εμφανίσεις (οδηγός αγοράς)



Μια απο τις πιο αγαπημένες τάσεις όλων των κοριτσιών που ακολουθούν και προτιμούν με κλειστά τα μάτια, είναι τα statement κολιέ. Το γεγονός ότι ένα και μόνο κόσμημα μπορεί να αλλάξει ολόκληρη της εμφάνιση σας, είναι αρκετά συναρπαστικό. Η δύναμη του statement κολιέ είναι μεγάλη και αυτό γιατί μπορείτε να το φορέσετε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Και όπως όλες οι μεγάλες τάσεις της μόδας συνοδεύονται με συγκεκριμένους κανόνες, παρακάτω θα σας δώσουμε κάποια fashion tips, για να ολοκληρώσετε το look σας με ένα εντυπωσιακο κολιέ χωρίς περιττά στυλιστικά λάθη.

- Μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά : Ο σκοπός του statement κολιέ, είναι ακριβώς αυτό, να κάνει μια δήλωση. Άν δοκιμάσετε έναν κότσο ή μια αλογοουρά, θα δώσετε έτσι τον ''χώρο'' που αρμόζει στο κολιέ σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψει την παράσταση. Αντίθετα, αν έχετε κάτω τα μαλλιά σας, θα χαθεί τελείως μέσα στον όγκο.

- Φορέστε ένα απλό φόρεμα ή τοπ : Η αρχή και σε αυτό το tip, είναι να αφήσουμε το κολιέ μας να λάμψει. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάστε το statement περιδέραιο σας με ένα τοπ ή φόρεμα που η κορυφή τους δεν αποσπά την προσοχή από το αξεσουάρ μας. Προσέξτε επίσης η περιοχή του ντεκολτέ να είναι λιτή και απλή χωρίς έξτρα ύφασμα και πολλά σχέδια.

- Μην φορτώσετε το look σας με άλλα κοσμήματα : Άν πρόκειται να επιλέξετε ένα statement κολιέ, μην το παρακάνετε με άλλα κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Less is more κορίτσια! Αφήστε το κολιέ να ''μιλήσει'' από μόνο του και να είστε σίγουρες ότι θα κάνει την διαφορά.

Παρακάτω θα δείτε τα πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα statement κολιέ κάτω απο 100 ευρώ :