Ο Marc Jacobs περιμένει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με kinky διάθεση

Ίσως η πιο σέξι συλλογή αξεσουάρ που θα δούμε φέτος.
Ο Marc Jacobs περιμένει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με kinky διάθεση



Είναι από τις πιο εμπορεύσιμες γιορτές στον κόσμο και είναι μόλις λίγες βδομάδες μακριά. Ενώ όλοι περιμένουν την πρεμιέρα του «50 Shades of Grey» που αναμένεται για εκείνες τις ημέρες, ο χώρος της μόδας προετοιμάζεται για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον δικό του μοναδικό kinky τρόπο.

Φέτος η γιορτή του έρωτα θα είναι πιο σέξι από ποτέ και δεν θα φταίει μόνο η πολυσυζητημένη ταινία για αυτό. Οι Marc Jacobs και το brand Zana Bayne θα αναβιώσουν μερικά από τα πιο σέξι εσώρουχα της εταιρίας σε μία μοναδική συνεργασία. Αν δεν ξέρεις τα Zana Bayne, να σου πούμε ότι έχουνε ντύσει όλες τις αγαπημένες μας stars, αφού έχουν δημιουργήσει σέξι kinky εσώρουχα για τις Lady Gaga, Nicky Minaz, Dita Von Tees, Beyonce και φυσικά Madonna.

Πρόκειται για μία capsule συλλογή από έξι kinky αξεσουάρ και θα βρίσκεται προς πώληση στην ηλεκτρονική σελίδα του οίκου Marc Jacobs από σήμερα.

Η σχεδιάστρια εσωρούχων, Zana Bayne, μίλησε για την συνεργασία της με τον Marc Jacobs, αναφέροντας ότι στην συγκεκριμένη capsule συλλογή προσπάθησε να εμπνευστεί από το κλασικό μοτίβο του σχεδιαστή. Μπορεί τα κομμάτια να φαίνονται kinky αλλά είναι φτιαγμένα από μαλακό δέρμα, έχουν δημιουργηθεί στο χέρι και ακόμα και τα φερμουάρ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην ενοχλούν και να μην πληγώνουν.