H denim συλλογή της Alexa Chung για τα AG Jeans είναι επιτέλους διαθέσιμη online

Το κορίτσι που έκανε μόδα τις τζιν σαλοπέτες, ετοίμασε την δική της denim σειρά.
H denim συλλογή της Alexa Chung για τα AG Jeans είναι επιτέλους διαθέσιμη online



Ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της Βρετανίας και μία από τις σημαντικότερες trend setter της γενιάς μας, η Alexa Chung, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την καινούρια της συνεργασία με το denim brand και εμείς περιμέναμε πως και πώς να δούμε τα πρώτα δείγματα της νέας της δουλειάς, μαζί με την αντίστοιχη ανοιξιάτικη καμπάνια.

Αν είσαι και εσύ μία από αυτές που ακολουθούν φανατικά την Alexa στο Instagram, πρέπει να το κάνεις αμέσως αφού το γνωστό μοντέλο αναρτεί καθημερινά τις δικές της style προτάσεις για να εμπνευστείς και φυσικά ότι πρέπει να ξέρεις για την denim συλλογή της. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνεις συλλογή με τζιν κομμάτια εκτός από το άτομο που έκανε και πάλι trend τις jean σαλοπέτες;

Ό,τι και αν φορέσει η αγαπημένη Alexa γίνεται αυτομάτως μόδα στην Βρετανία και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να πεισθείς να ρίξεις μία ματιά στην fashionable συλλογή της. Παντελόνια, φορέματα, χαλαρά top και ρετρό φούστες, όλα σε 70s αισθητική –είπαμε θα ναι ένα από τα μεγαλύτερα της άνοιξης- φτιαγμένα για κορίτσια που λατρεύουν τα basic κομμάτια, χωρίς να θέλουν να χάσουν την μοναδικότητα τους. 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη online στα Sylebop και Mytheressa και ήδη κάποια κομμάτια είναι κιόλας sold out!