Trend Report: Φέτος θα φορέσουμε sneakers σε λευκό χρώμα

Ποιά είναι τα αθλητικά παπούτσια που θα αγοράσεις φέτος;
Trend Report: Φέτος θα φορέσουμε sneakers σε λευκό χρώμα



Και εκεί που έχουμε γεμίσει την ντουλάπα μας με sneakers γεμάτα έντονα χρώματα, έρχεται ένα νέο trend να μας αλλάξει τελείως τα looks μας. Τα είδαμε στις εκάστοτε fashion weeks και τα χαζέψαμε στα ποδιά πολλών διάσημων celebrities όπως η Rihanna, τα λευκά sneakers έρχονται να κατακτήσουν την καρδιά μας και να γεμίσουν την ντουλάπα μας.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο στρατόπεδα να διαλέξουμε, αφού και τα δύο trends –sneakers με χρώμα ή χωρίς- μπορούν να κάνουν κάθε look μας να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει.

Φόρεσε τα λευκά αθλητικά σου με total white look, όπως η Chiara Ferragni ή ενσωμάτωσε τα καθημερινό casual στυλ σου με δερμάτινα leggings και ένα oversize πουλόβερ σε γκρι χρώμα.

Μην ξεχνάς ότι όπως έχουμε μάθει στις Εβδομάδες Μόδας των τελευταίων ετών, τα αθλητικά πλέον φοριούνται άνετα με girly φουστάνια και σύνολα με full skirts.

Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει σε νέους πρωτότυπους συνδυασμούς και όποιο «στρατόπεδο» και αν διαλέξεις θα έχεις ένα stylish αποτέλεσμα