H Κατερίνα Καινούργιου μας προτείνει έντονα χρώματα ακόμα και το χειμώνα

H φωτογραφία που πόσταρε στο instagram η γνωστή παρουσιάστρια μας έκανε να ψάξουμε για τα πιο φωτεινά κομμάτια της ντουλάπας μας.
H Κατερίνα Καινούργιου μας προτείνει έντονα χρώματα ακόμα και το χειμώνα



Μέσα στα στις μουντές μέρες του χειμώνα, χρειαζόμαστε κάτι να μας φτιάχνει την διάθεση και να μας ανεβάζει. Επειδή όλα αρχίζουν με το πώς αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας, δοκίμασε να αρχίσεις την μέρα σου με ένα πρωινό που θα σε τονώσει και φυσικά με ένα look που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και άνετα με τον εαυτό σου.

Προφανώς και μπορεί να αισθάνεσαι πιο άνετα κάτω από το ζεστό γκρι πουλόβερ σου και το μαύρο jean παντελόνι σου αλλά δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου να τονώσει την διάθεση του με ρούχα σε έντονα χρώματα και prints, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Φέτος τον χειμώνα, είδαμε πιο πολύ από κάθε χρονιά παλτό σε κόκκινα έντονα χρώματα, παστέλ αποχρώσεις αλλά και μεγάλα καρό prints. Και όπως λένε και οι προβλέψεις κάπως έτσι το πολύχρωμο στοιχείο θα εξελιχθεί και η νέα χρονιά.

Αν φοβάσαι να τολμήσεις τον συνδυασμό έντονων χρωμάτων, μπορείς να αρχίσεις δοκιμάζοντας να ταιριάξεις τα σκουρόχρωμα ρούχα σου με κάποια κομμάτια σε bold χρώματα.

Ένα κόκκινο skater φόρεμα με ένα ζευγάρι ankle boots σε μαύρο χρώμα και ένα γκρι ζεστό παλτό, είναι η τέλεια αρχή.