To νέο plus size brand που θα αγαπήσεις το 2015

Ανακαλύπτουμε μικρούς plus size θησαυρούς μόνο για σένα.
To νέο plus size brand που θα αγαπήσεις το 2015



Ψάχναμε καιρό να σου προτείνουμε ένα νέο brand με ρούχα σε plus size νούμερο, το οποίο να σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να βρεις βραδινά και cocktail φορέματα για ιδιαίτερες περιπτώσεις και… ναι… επιτέλους το βρήκαμε.

Ονομάζεται Rum+Coke και τα υπέροχα φορέματα του, θα αγκαλιάσουν τις καμπύλες σου και θα σου δώσουν έναν ακόμη λόγο να βγεις έξω. Τα έντονα χρώματα, τα πλούσια υφάσματα και οι καλές τιμές των προϊόντων είναι αρκετά για να σε πείσουν.

Το brand δημιουργήθηκε το 2013 από την Courtney Smith, η οποία μετά από μία καριέρα στα οικονομικά, αποφάσισε να γεμίσει αυτό το κενό που υπάρχει στην αγορά ρούχων στα πιο «επίσημα» φορέματα για τις plus size κοπέλες. Η έμπνευση της δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη και η ίδια επιλέγει αληθινές κοπέλες σε XXL νούμερο για να φορέσουν τα ρούχα της, καθώς και κοπέλες από διάφορες εθνικότητες.

Όπως ανέφερε η σχεδιάστρια, τα Rum+Coke, προσπαθούν να βγάλουν το καλύτερο εαυτό της κάθε γυναίκας και να την κάνει να απαλλαγεί από τα κοινωνικά στάνταρ που την πιέζουν να μοιάζει με μοντέλο. Δεν χρειάζεται να πιεστούμε να αλλάξουμε αυτό που είμαστε αλλά να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να βγάλει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προς τα έξω.