Χριστούγεννα: Τα glamorous sandal heels για να είσαι σέξι στις γιορτές

Στιλάτη με heeled sandals ακόμα και το χειμώνα.
Χριστούγεννα: Τα glamorous sandal heels για να είσαι σέξι στις γιορτές



Καλά κατάλαβες, τα sandal heels δεν είναι μόνο τα αγαπημένα σου παπούτσια για το καλοκαίρι αλλά μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο σε να σε κάνουν να δείχνεις αισθησιακή και κομψή ταυτόχρονα.

Τα αγαπημένα μας brands έχουν προσθέσεις στις festive συλλογές τους την χειμωνιάτικη εκδοχή των heeled sandals, η οποία είναι πιο σκοτεινή, πιο σέξι, με μεταλλικές αποχρώσεις, glitter, βελούδο, γούνα και πολλά λουράκια. Η αλήθεια είναι ότι η χειμωνιάτικη εκδοχή τους, μας βάζει περισσότερο στο mood να φορέσουμε το καλό μας μαύρο φόρεμα και να αισθανθούμε πιο glamorous από ποτέ.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς σανδάλια το χειμώνα είναι –αν δεν είσαι τολμηρή και βγεις με γυμνό πόδι- να μην πέσεις στην παγίδα του καλσόν στο χρώμα του δέρματος, εκτός και αν επιλέξεις την ρετρό σέξι εκδοχή του με την ραφή στο πίσω μέρος. Το καλσόν στο χρώμα του δέρματός κάνει το look να φαίνεται λίγο κιτς και δεν κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα σου. Επίλεξε ένα καλσόν σε σκούρα opaque απόχρωση και αν είσαι τολμηρή, φόρεσε σοσονάκια, το απόλυτο must εδώ και πολλές σεζόν.