Η Kate Bosworth θα λανσάρει σειρά παπουτσιών!

H διάσημη ηθοποιός σε νέο ρόλο σχεδιάστριας.
Η Kate Bosworth θα λανσάρει σειρά παπουτσιών!



Η Kate Bosworth μπήκε και αυτή δυναμικά στην ομάδα των celebrity shoe designers, συμπεριλαμβανομένων της Sarah Jessica Parker και της Jessica Simpson, ανακοινώνοντας την δημιουργία μία shoe capsule collection σε συνεργασία με τα Matisse Footwear, η οποία θα βρίσκεται στα καταστήματα –και πιστεύουμε και στα ιντερνετικά για εμάς που ζούμε μακριά από την Αμερική- την ερχόμενη άνοιξη.

Η σειρά θα περιλαμβάνει 10 κομμάτια, σε διάφορα σχέδια που επιμελήθηκε η 31χρονη ηθοποιός, όπως σανδάλια, μπότες, clogs και mules. Κάθε κομμάτι από την συλλογή έχει να κάνει και ένα σημαντικό γεγονός από την ζωή της Bosworth. Η Kate προσπάθησε να δημιουργήσει από ένα κομμάτι για όλα τα γούστα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι στη συλλογή θα δούμε και τα λεγόμενα «comfortable shoes». Ελπίζουμε να είναι comfortable στην εφαρμογή και όχι στο σχέδιο, κυρίως για τις απαιτήσεις του νεανικού κοινού.

«Η αλήθεια είναι ότι τα παπούτσια που ετοιμάσαμε είναι ευκολοφόρετα και άνετα» δήλωσε η Bosworth στο Women’s Wear Daily.

«Είναι κάποιες γυναίκες οι οποίες μπορούν να περπατάνε όλη μέρα με δεκαπέντε πόντους τακούνι. Εγώ δεν είμαι σαν αυτές και αυτή δεν είναι η συλλογή μου. Θέλω να αισθάνομαι άνετα και ταυτόχρονα να είμαι στιλάτη».