Τα ρούχα της Orla Kiely που έχουν τρελάνει τις Βρετανίδες θα σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή

Άλλη μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες της Kate Middleton αλλά και των fashionistas βρετανίδων.
Τα ρούχα της Orla Kiely που έχουν τρελάνει τις Βρετανίδες θα σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή



Οι Kate Middleton και Alexa Chang είναι, μεταξύ άλλων, μερικές από τις celebrities που έχουν φορέσει ρούχα της και η Guardian την έχει χαρακτηρίσει ως Βασίλισσα των Prints. Αν και Ιρλανδή στην καταγωγή, οι βρετανίδες την λατρεύουν γιατί μέσα από τις δημιουργίες της τους θυμίζει την 60s pop κουλτούρα που τόσο αγαπούν.

Η Orla Kiely ξεκίνησε την καριέρα της φτιάχνοντας καπέλα, φτάνοντας πλέον, τα χαρακτηριστικά της prints, να στολίζουν ρούχα, αξεσουάρ, έπιπλα, ταπετσαρίες…μέχρι και μία μοναδική συλλογή Citroen DS3 αυτοκινήτων.

Η Orla, μαζί με τον σύζυγό της, Dermott Rowan, ίδρυσαν το brand Orla Kiely το 1997. Όπως έχει αναφέρει ο σύζυγός της σε σχετική συνέντευξή του, «Τίποτα από αυτά δεν είχε προγραμματιστεί, το όλο πρότζεκτ ξεκίνησε από τυχαία. Η δούλευε ως fashion consultant ενώ τα σαββατοκύριακα σχεδίαζε την δικιά της συλλογή, την οποία συνέχεια θα έδινε σε μένα για να την οργανώσω. Ήταν μία  χαοτική κατάσταση, όπου οι παραδόσεις για τα σχέδιά της ερχόντουσαν εξολοκλήρου στο διαμέρισμα μας στο διαμέρισμά μας και αν δεν τα είχα έτοιμα για αποστολή μέχρι τις 5μμ δεν υπήρχε πουθενά να κάτσουμε!».

Δεν ξέρουμε αν η Orla πίστευε ποτέ την επιτυχία που θα είχε στη συνέχεια αλλά είμαστε σίγουρη ότι αυτό που κάνει μοναδικά τα prints της και τα ρούχα της γενικότερα είναι το πόσο οικεία δείχνουν, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις.