Η αδερφή της Kate Moss και τα Red Valentino κομμάτια που δεν βγάζουμε από το μυαλό μας

Η Lottie Moss συμμετέχει στην καμπάνια του γνωστού οίκου.
 Η αδερφή της Kate Moss και τα Red Valentino κομμάτια που δεν βγάζουμε από το μυαλό μας



Το ότι η αδερφή της Kate Moss είναι και αυτή μοντέλο το ξέρεις ήδη πιστεύουμε, το ότι η μικρή Lottie συμμετέχει στην καινούρια καμπάνια των Red Valentino, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα παραμύθια της Disney το ήξερες;

Η 16χρονη Lottie, φωτογραφήθηκε για την καμπάνια του οίκου από τον μάστερ του είδους Tim Walker, ο οποίος έχει στο παρελθόν φωτογραφίσει και την 40χρονη πλέον, αδερφή της Kate. Αυτό που μας ενθουσιάζει τόσο δεν είναι το γεγονός ότι η μικρή Lottie είναι μοντέλο –πώς να μην είναι με τέτοια αδερφή άλλωστε- άλλα η παιχνιδιάρικη φωτογράφηση που έκανε η Lottie για το γνωστό brand εμπνευσμένη από τα αγαπημένα μας παραμύθια.

Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να αγοράσεις ρούχα τα οποία θα παρέπεμπαν σε χαρακτήρες της Disney; Γόβες που παραπέμπουν σε μικρές αλεπούδες, pumps με τακούνι σε σχήμα νάνου, κόκκινοι φιόγκοι, πορτοφόλια με θέμα τη χιονάτη, είναι μερικά από τα κομμάτια που έχουν ξετρελάνει τις fashionistas και φυσικά εμάς. Το #FollowMe διάλεξε τα αγαπημένα του κομμάτια από την συλλογή και σου προτείνει να ταξιδέψεις μαζί μας στον κόσμο των παραμυθιών των αδερφών Grimm.