Τσάντες Άνοιξη 2016 : Αυτή την άνοιξη βάλε στην ζωή σου μια bucket τσάντα (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Αντικατέστησε τις ''βαρετές'' τσάντες με τα πιο στιλάτα πουγκιά...
Τσάντες Άνοιξη 2016 : Αυτή την άνοιξη βάλε στην ζωή σου μια bucket τσάντα (+ ρεπορτάζ αγοράς)



'Οταν λέμε άνοιξη, εννοούμε ανανέωση, καινούργιοι στόχοι και νέο στιλ. Οι τάσεις αλλάζουν, τα σκούρα χρώματα μπαίνουν βαθειά στην ντουλάπα μας και αντικαθίστανται από γλυκές παλ αποχρώσεις.

Μια σωστή κίνηση που μπορείς να κάνεις, για να αλλάξεις το ντύσιμο σου και όλοι να σε ρωτούν τι έκανες και δείχνεις stylish, είναι να αντικαταστήσεις την χειμωνιάτικη τσάντα με μια πιο ανοιξιάτικη.

Tι να επιλέξεις : Mια bucket τσάντα (αυτή δηλαδή που θυμίζει μικρό σακίδιο, πουγκί) είναι η ιδανική λύση για εσένα που λατρεύεις τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά σχέδια στις τσάντες. Διάλεξε την αγαπημένη σου τσάντα-πουγκί σε κάποιο έντονο ανοιξιάτικο χρώμα ή εκείνη που ξεχωρίζει για τα κρόσσια της.

Mε τι να την συνδυάσεις : Eίτε ακολουθείς ένα πιο boho στιλ είτε όχι, η τσάντα-πουγκί συνδυάζεται με όλα τα ρούχα σου και είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες. Ανάλογα το υλικό, το χρώμα και το μέγεθος της τσάντας σου, ένταξε την στο look σου από το πρωί στην δουλειά σου, μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Stylish και εντυπωσιακή στην στιγμή, με μια απλή κίνηση!

Αφού έμαθες τι να επιλέξεις και με τι να την συνδυάσεις, στην gallery που ακολουθεί, δες (και έπειτα απόκτησε) τις πιο εντυπωσιακές bucket τσάντες. Enjoy!

Δες εδώ, τα αγαπημένα must-have του Μαρτίου που επίλεξε αποκλειστικά για εσάς η fashion editor του followme.gr!