Φορέματα 2016 : 18 must-have φορέματα για τον φετινό χειμώνα

7 μέρες την βδομάδα, θα γίνουν η πρώτη σου επιλογή...
Φορέματα 2016 : 18 must-have φορέματα για τον φετινό χειμώνα



Kάθε μέρα το ίδιο σκηνικό, ανοίγεις τη ντουλάπα σου και έπειτα από πέντε λεπτά συνειδητοποιείς ότι και πάλι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις (αχ αυτό το γυναικείο μυαλό!). Μια γρήγορη λύση για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση είναι φέτος τον χειμώνα να επενδύσεις στα αγαπημένα φορέματα και να τα κάνεις μέρος της καθημερινότητας σου από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου.

Mπορεί τον φετινό χειμώνα να μην συναντήσεις φορέματα σε έντονα χρώματα, αλλά θα δεις υπέροχες ζεστές αποχρώσεις, ιδιαίτερα μοτίβα, μίνιμαλ σχέδια αλλά και θηλυκές γραμμές.

Ένα μεγάλο trend αποτελούν και τα μάλλινα φορέματα. Ιδιαιτέρως αυτά σε γκρι χρώμα θα σε απασχολήσουν πολύ μιας και είναι μια πολύ καλή βάση για να δημιουργήσεις μοναδικά look, ότι στιλ και αν ακολουθείς.

Μιας και τα φορέματα πια είναι πιο minimal και stylish, είναι η ιδανική στιγμή να επενδύσεις στα ιδιαίτερα αξεσουάρ και statement παπούτσια, έτσι ώστε να βάλεις την προσωπική σου πινελιά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 18 φορέματα που θα αλλάξουν το στιλ σου στη στιγμή και συγχρόνως θα ανανεώσουν την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου.

Eσύ είδες τον απόλυτο οδηγό για τις μαύρες τσάντες; Αν όχι click εδώ, για να δεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια!