Τα πρωτότυπα heels των Poetic Licence

Τι θα ψωνίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο
Τα πρωτότυπα heels των Poetic Licence



Πέρα από τα must της σεζόν που σου παρουσιάζουμε κάθε μέρα στο #FollowMe, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που χρειαζόμαστε κομμάτια τα οποία να είναι αρκετά πρωτότυπα για να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά αλλά ταυτόχρονα να παραμένουν σε μία κλασική γραμμή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα ανανεώνεις κάθε σεζόν.

Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στα παπούτσια, επειδή το καλό παπούτσι είναι ακριβό απόκτημα χρειάζεσαι ένα ζευγάρι που να σου κρατήσει πολύ καιρό, να είναι για πάντα στη μόδα και να ξεχωρίζει. Σίγουρα ένα πρωτότυπο παπούτσι δεν μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα αλλά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση στην οποία θα χρειαστείς να φορέσεις κάτι περίεργο για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Τα περίεργα παπούτσια των Poetic Licence μπορείς να τα φορέσεις είτε με ένα μονόχρωμο outfit, είτε με ένα απλό skinny jean και ένα πουλόβερ. Αν θες όμως να εντυπωσιάσεις στην βραδινή σου έξοδο, η πιο ασφαλής επιλογή είναι να τα συνδυάσεις με ένα φόρεμα σε 50s και pinup επιρροές. Φρόντισε το μήκος του φορέματος να είναι περίπου μέχρι το γόνατο, έτσι ώστε να αφήνεις ακάλυπτο όσο δέρμα χρειάζεται για να αναδείξεις τις γάμπες σου και τα καινούρια σου παπούτσια.

 

Τα παπούτσια κοστίζουν 180 ευρώ και θα τα βρεις στο επίσημο site του brand, poeticlicence.com και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.