10 τσαντάκια μέσης για επιπλέον στιλ και χώρο

Η αγαπημένη μπανάνα είναι και πάλι στη μόδα...
10 τσαντάκια μέσης για επιπλέον στιλ και χώρο



Τέλη δημοτικού, αρχές γυμνασίου πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που απέκτησα το πρώτο τσαντάκι μέσης ή αλλιώς μπανάνα. Αποτελούσε τότε το απόλυτο trend τόσο στα κοριτσάκια όσο και στα αγοράκια, γεμίζοντας το από παιχνίδια μέχρι αυτοκόλλητα και οτιδήποτε άλλο θεωρούσαμε τότε αναγκαίο.

Η μόδα και οι τάσεις με τα χρόνια το εξαφάνισαν για να επανέλθει δριμύτερο φέτος και να μας βάλει σε αυτό το ανέμελο και τόσο cool mood των σχολικών χρόνων. Βέβαια επειδή η μόδα εξελίσσεται και συνεχώς ανανεώνεται τα σημερινά σχέδια και χρώματα δεν συγκρίνονται με τα τότε, αφού άνετα πια και χωρίς ιδιαίτερο ταμπού μπορούμε να τα εντάξουμε στα καθημερινά και όχι μόνο outfits μας.

Απόκτησε και εσύ τώρα ένα τσαντάκι μέσης και κάνε λίγο πιο παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο το στιλ σου με μια μόνο κίνηση. Άσε που θα έχεις επιπλέον χώρο για το κινητό, για τα κλειδιά ή ότι άλλο κρίνεις εσύ απαραίτητο, χωρίς να ψάχνεις για ώρα στις μεγάλες και βαριές τσάντες. Βγάλε το περιττό βάρος από πάνω σου και πρόσθεσε την πρακτική μπανάνα για extra στιλ και χωριτικότητα.

Εσύ είδες τις νέες mini τσάντες του Alexander Wang; Αν όχι κλικ εδώ.