Fashion bloggers : Tα παπούτσια που λατρεύουν θέλουν κορδόνια

20 επιλογές για να τα αποκτήσεις και εσύ...
Fashion bloggers : Tα παπούτσια που λατρεύουν θέλουν κορδόνια



Όλα τα κορίτσια γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια οι fashion bloggers καθορίζουν τόσο τις τάσεις της μόδας με τις επιλογές τους όσο και με τα looks που πραγματοποιούν σε επίσημες η όχι εμφανίσεις.

Άλλωστε πολλές bloggers γίνονται και κεντρικά πρόσωπα σε καμπάνιες οίκων μόδας και μεγάλων εταιρειών ρούχων, κάτι που επισφραγίζει και την παραπάνω γνωμη.

Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στα παπούτσια και συγκεκριμένα σε αυτά που επιλέγουν τελευταία οι fashion bloggers όλου του κόσμου και δεν σταματούν στιγμή να τα επιδεικνύουν. Φυσικά κάνουμε λόγο για τα flats και όχι μόνο παπούτσια με κεντρική λεπτομέρεια τα κορδόνια. Ένα statement παπούτσι που θα ολοκληρώσει με τον πιο ιδιαίτερο και stylish τρόπο, όποιο outfit επιλέξετε σε καθημερινή η πιο επίσημη περίσταση.

Μπορούν άνετα να φορεθούν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και να ενταχτούν με τον πιο εύκολο τρόπο, όποιο στιλ έχετε και ακολουθείτε. Φορώντας ένα τέτοιο παπούτσι με κορδόνια σε οποιοδήποτε casual outfit κι αν επιλέξετε με μια  κίνηση θα το αναβαθμίσετε πλήρως και του δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά. Αν πάλι το επιλέξετε σε κάποια επίσημη εμφάνιση σας σε συνδυασμό μ' ένα φόρεμα ή φούστα, θα πετύχετε στην στιγμή ένα από τα πιο stylish look σας. Επενδύστε στο συγκεκριμένο είδος παπουτσιού και βάλτε τα κορδόνια στην καθημερινότητα σας και δεν θα χάσετε...

Δες εδώ, τι φόρεσαν οι fashionistas στην ελληνική εβδομάδα μόδας!