15 καπέλα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου

Το απόλυτο αξεσουάρ θα γίνει ο σύμμαχος σου τη φετινή άνοιξη...
15 καπέλα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου



Καπέλο, το αξεσουάρ που έχει την δυνατότητα να αλλάξει το ντύσιμο μας στη στιγμή, κάθε άνοιξη και καλοκαίρι παίρνει και πάλι την θέση που του αρμόζει και θα μας συντροφεύσει και πάλι στο καθημερινό μας ντύσιμο. Από τα παλιά τα χρόνια το καπέλο εκτός από το πρακτικό κομμάτι της προστασίας μας από τον ήλιο δηλαδή, αποτελούσε και ένα αντικείμενο το οποίο μαρτυρούσε αν κάποια γυναίκα ανήκε σε συγκεκριμένη κοινωνική τάξη.

Αυτά τα στερεότυπα πια στην εποχή που ζούμε είναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει, μιας και όλες οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν το καπέλο όπου και όποτε επιθυμούν. Αποτελεί ένα αξεσουάρ το οποίο  φοριέται εύκολα με μία μόνο κίνηση, μπορεί να σε καλύψει τις bad hair μέρες και συγχρόνως να ολοκληρώσει μοναδικά το look που θα επιλέξεις να φορέσεις.

Απανταχού fashion icons και fashion bloggers από όλο τον κόσμο, έχουν το καπέλο ως κοινό παρανομαστή σε ότι outfit κι αν επιλέξουν. Ο λόγος που αγαπούν τόσο το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, μιας και το καπέλο, ότι στιλ κι αν έχει, με ένα μαγικό τρόπο θα δώσει στο ντύσιμο μια πιο stylish και chic πινελιά.

Παρακάτω ακολουθεί gallery, με τα πιο μοδάτα και ιδιαίτερα καπέλα που αξίζει να δοκιμάστε αλλά και να φορέσετε τη φετινή άνοιξη!

Δες εδώ, τα must - have για τον Απρίλιο μήνα!