10 μεταλλικά flats για super λαμπερές εμφανίσεις

Eπένδυσε και εσύ στην απόλυτη τάση...
10 μεταλλικά flats για super λαμπερές εμφανίσεις



Φέτος από τις τάσεις έχουμε καταλάβει για τα καλά ότι τα μεταλλικά είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ και παπούτσια θα μπουν και θα μείνουν για πολύ καιρό στη ντουλάπα μας. Τώρα έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε σε κάθε look μας, μια πινελιά από λάμψη, κάτι που όλες οι γυναίκες αγαπάμε. Και όταν μπορούμε να συνδυάσουμε την άνεση με την λαμπερή εμφάνιση, τότε μάλλον η τάση αυτή θα αποδειχτεί η αγαπημένη μας.

Ένα must – have που όλες καλό θα ήταν να αποκτήσουμε τη φετινή άνοιξη, είναι τα μεταλλικά flats. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από sneakers, loafers, σανδάλια, ψηλοτάκουνα και παντόφλες σε όποια μεταλλική απόχρωση θέλετε. Το χρυσό, το ασημί, το ανοιχτό ροζ αλλά τα πιο έντονα χρώματα είναι λίγα από αυτά που θα θαυμάσετε στα παπούτσια που θα συναντήσετε όταν θα αναζητήσετε το τέλειο μεταλλικό ίσιο παπούτσι.

Mην ανησυχείτε, όποιο στιλ κι αν ακολουθείτε, πολύ εύκολα μπορείτε να το εντάξετε. Από το πιο κλασικό μέχρι το πιο μοντέρνο ντύσιμο, το μεταλλικό παπούτσι είναι πανέτοιμο να αναβαθμίσει στη στιγμή όλο το look σας. Άλλωστε έχουμε πάρει μια γεύση για το πως φοριέται μιας και οι fashion bloggers και fashionistas όλου του κόσμου, δεν αποχωρίζονται από τα πόδια σας.

Δείτε εδώ, πως η πιο λαμπερή τάση για την άνοιξη, θα σας κλέψει την καρδιά!