Mini Me: αυτές είναι οι αγαπημένες μας μικρές τσάντες

Η νέα μανία στις τσάντες κυκλοφορεί σε mini μέγεθος, χωράει τα απολύτως απαραίτητα και χαρίζει μοναδικό στυλ
Mini Me: αυτές είναι οι αγαπημένες μας μικρές τσάντες



Η νέα λογική που επικρατεί για τις τσάντες ημέρας είναι ότι όσο μικρότερες και compact είναι τόσο το καλύτερο! Οι εποχές που σέρναμε μαζί μας oversize τσάντες που για χάρη του στυλ ξεχνούσαμε το πόσο πολύ επιβαρύνουν τον ώμο μας πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα οι τσάντες ημέρας είναι μικρές, έχουν τέλειο στυλ και μπορείς να τις βρεις σε κάθε πιθανό σχέδιο και χρώμα. 

Το καλό με τις mini me τσάντες είναι ότι διαθέτουν χώρο αποκλειστικά και μόνο για τα απαραίτητα της ημέρας, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με χαρακτηριστική ευκολία και η τιμή του είναι και αυτή mini. Έτσι λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ακόμη και μια με πολύ επώνυμη επιγραφή, μια .dream bag σε άκρως δελαστική τιμή αφού θα επιλέξεις την μικρή εκδοχή της. 

Αν θα έπρεπε να επιλέξω αυστηρά και μόνο 3 διαφορετικές εκδοχές της mini τσάντας αυτές θα ήταν: μια σε nude απόχρωση και αυστηρή γραμμή για να την φοράω το πρωί στο γραφείο, μια σε έντονο χρώμα για να μεταμορφώνω ακόμη και τις πιο μονότονες και αδιάφορες εμφανίσεις μου και τέλος, μια με κρόσια γιατί το boho φοριέται πολύ αυτή τη σεζόν.