Editor's Choice : Τα must have του Μαρτίου

Όλα αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα!
Editor's Choice : Τα must have του Μαρτίου



Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, κι αυτό σημαίνει ότι έστω ημερολογιακά βρισκόμαστε επίσημα στην αρχή της άνοιξης. Άρα ήρθε η στιγμή που σιγά σιγά πρέπει να κρύψουμε τα ζεστα χειμωνιάτικα ρουχα και να φρεσκάρουμε τα αγαπημένα ανοιξιάτικα μας ρούχα. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την γνωστή παροιμία '' Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης ''. Έτσι καλό θα ήταν να μην καταχωνιάσετε πολύ βαθιά τις ζακέτες και τις ομπρέλες, διότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι ο πιο απρόβλεπτος όλου του χρόνου.

Από την άλλη όμως δεν πτοούμαστε από τα τερτίπια του καιρού και είμαστε πανέτοιμες να υποδεχτούμε και να δοκιμάσουμε τις νέες τάσεις της άνοιξης. 

Εκτός από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας που επιβάλλεται να κάνετε, καλό θα ήταν να αλλάξετε τα αξεσουάρ σας (θήκη κινητού ή στυλό) και κάποια διακοσμητικά του σπιτιού σας (όπως κεριά και μαξιλάρια). Η διάθεση σας θα αλλάξει ριζικά και εσείς θα μπείτε αμέσως στο ανοιξιάτικο mood. 

Όσον αφορά τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, αποκτήστε και επενδύστε σε flats με χοντρή σόλα, διότι εκτός από άνετα , θα σας λύσουν τα χέρια, μιας και συνδυάζονται με πολλά στυλ και outfits. Επίσης αν δεν έχεις γυαλιά ηλίου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις μιας και ο ήλιος από εδώ και πέρα θα είναι εκτυφλωτικός.

Αυτά και ακόμα περισσότερα ακολουθούν στην gallery με τα must have του μήνα, enjoy :