Τα 42 denim κομμάτια που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις για να φορέσεις την άνοιξη (και όλο το χρόνο)

Ta τζιν ρούχα που πρέπει να έχει μία fashionista στην ντουλάπα της.
Τα 42 denim κομμάτια που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις για να φορέσεις την άνοιξη (και όλο το χρόνο)



Δεν υπάρχει πιο άνετο, πιο βολικό και πιο ανθεκτικό ρούχο από το τζιν και η αλήθεια είναι ότι τα denim παντελόνια και πουκάμισα αποτελούν πλέον τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Όλες έχουμε την δική μας συλλογή από denim ρούχα και αξεσουάρ αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν λέμε όχι σε ένα ακόμη ρούχο.

Η καλύτερη εποχή για να φορέσεις jean είναι φυσικά η άνοιξη και το φθινόπωρο, όπου δεν κάνει αρκετό κρύο –μαζεύει την υγρασία αυτό το άτιμο ύφασμα- αλά ούτε και πολύ ζέστη, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για total denim looks.

Να ξέρεις ότι και φέτος τα boyfriend παντελόνια θα είναι στη μόδα αλλά αυτή τη φορά θα δώσεις προτεραιότητα στις αγορές σου για την πιο θηλυκή εκδοχή τους, τα mommy jeans, όπως ονομάζονται. Φυσικά, τα skinny παντελόνια είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις, ενώ αυτά σε flare κόψιμο –καμπάνα δηλαδή- θα έχουν κατακτήσει τον κόσμο μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Τα τζιν πουκάμισα είναι η ιδανική εναλλακτική στο κλασικό λευκό πουκάμισο, ενώ ταιριάζουν ιδανικά με δερμάτινες και σουέτ φούστες. Αντίστοιχα τα jean φορέματα, μπορείς να τα φορέσεις το χειμώνα με opaque καλσόν ενώ την άνοιξη τα δείχνουν τέλεια με τα πάνινα sneakers σου. Τα denim jackets θα σε κρατήσουν ζεστή τα ανοιξιάτικα βράδια, ενώ αν θες να περιορίσεις το τζιν στα αξεσουάρ σου, ένα ζευγάρι denim sneakers θα ολοκληρώσουν το καθημερινό σου στυλ.