It's Business Time: Τα κομμάτια για να νιώθεις σέξι και glamorous ακόμα και στο γραφείο

Δημιούργησε το πιο stylish look για το γραφείο.
It's Business Time: Τα κομμάτια για να νιώθεις σέξι και glamorous ακόμα και στο γραφείο



Οι ημέρες γεμάτες meetings είναι σίγουρα οι πιο κουραστικές και απαιτητικές και ενώ νοιώθεις έτοιμη κάθε φορά –και κατάφερες να φέρεις εις πέρας εκείνο το δύσκολο project που είχες αναλάβει πριν το deadline- δεν αισθάνεσαι πάντα το ίδιο και για το look σου.

Η αλήθεια είναι ότι όσο επαγγελματίες και αν είμαστε στη δουλειά μας, αν δεν βγάζουμε το ίδιο και στην εξωτερική μας εμφάνιση δυσκολότερα θα πείσουμε τον άλλον. Για τους άντρες τα πράγματα είναι εύκολα, ένα πουκάμισο και ένα σακάκι και είναι έτοιμη για κάθε επαγγελματική συνάντηση.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να φοράμε κομμάτια που θα είναι άνετα, εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ του –γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος- και κυρίως να αποπνέουν την σιγουριά που νιώθουμε για τον εαυτό μας.

Μεσάτα σακάκια, εφαρμοστά στη μέση που θα μας αναδεικνύουν, ψηλόμεσα παντελόνια που θα κολακεύουν το σώμα μας, glamorous flat παπούτσια για την τέλεια εναλλακτική στην κλασική γόβα, εφαρμοστά φορέματα μέχρι το γόνατο και ιδιαίτερα πουκάμισα που θα κάνουν το look μας να ξεχωρίζει. Το τέλειο επαγγελματικό, αυστηρό και ταυτόχρονα σέξι ντύσιμο.