Οι εκπτώσεις άρχισαν: Τα κομμάτια που θα αγοράσουμε αυτή την εβδομάδα

Εκείνο το παλτό που ήθελες να αγοράσεις εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να γίνει επιτέλους δικό σου.
Οι εκπτώσεις άρχισαν: Τα κομμάτια που θα αγοράσουμε αυτή την εβδομάδα



Πρώτα τα δώρα των γιορτών, μετά οι προσφορές και τώρα οι εκπτώσεις… αχ… ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας αν σου αρέσει η μόδα και να κάνεις δωράκια στον εαυτό σου. Δύσκολα αντιστέκεσαι στη μαγική λέξη «εκπτώσεις» και όλα αυτά τα λαχταριστά –ε ναι.. τι γλυκά, τι ρούχα, το ίδιο είναι-  κομμάτια που σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Όσο τα ρούχα σε φωνάζουν από τις βιτρίνες των καταστημάτων να τους δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία -δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσένα αλλά εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές- πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά στα γεμάτα με κόσμο καταστήματα, σου έχουμε το πιο βασικό tip για τα ψώνια των εκπτώσεων.

Για να μην χάνεις χρόνο, για να μην ποδοπατηθείς και κυρίως γιατί καμία μας δεν θέλει να πάθει κρίση πανικού στη βόλτα της, σου προτείνουμε να μπεις στα ηλεκτρονικά καταστήματα των αγαπημένων σου brands και να χαζέψεις αρχικά από εκεί τα ρούχα που σου αρέσουν περισσότερο.

Να ξέρεις ότι τα περισσότερο brands, με καταστήματα στη Ελλάδα, σε ενημερώνουν και ηλεκτρονικά για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων τους σε κάθε κατάστημα. Πολύ χρήσιμο όταν δεν έχεις χρόνο και θέλεις να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Σε πολλά από τα αγαπημένα σου διεθνή brands μπορείς να βρεις επίσης εκπτώσεις μέχρι και 70%, με πολύ χαμηλά κόστη αποστολής. Βιάσου όμως γιατί στο εξωτερικό οι εκπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα και τα αποθέματα όλο και ελαττώνονται!