Glamour εμφανίσεις με λιγότερο από 80 ευρώ

Ποιος είπε ότι πρέπει να ξοδέψεις μία περιουσία για να κλέψεις τις εντυπώσεις;
 Glamour εμφανίσεις με λιγότερο από 80 ευρώ



Ποιος είπε ότι μπορούμε να είμαστε λαμπερές μόνο αν ξοδέψουμε μία περιουσία για το ιδανικό φόρεμα, όταν μπορούμε να καταφέρουμε να κλέψουμε τα βλέμματα πάνω μας στο ρεβεγιόν, φορώντας κομμάτια που δεν μας κόστισαν όλο τον μισθό μας.

Το κλειδί είναι να επιλέξεις το σωστό statement φόρεμα το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται κομψή και στιλάτη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο αλλά τρόπο και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να επισκεφτείς τα αγαπημένα σου μαγαζιά και να διαλέξεις το φόρεμα που θα ταιριάζει ιδανικά πάνω σου.

Όπως σου έχουμε πει συχνά εδώ στο #FollowMe ο καλύτερος τρόπος για ξεκούραστες αγορές στα καταστήματα είναι να έχεις επισκεφτεί από πριν τις ηλεκτρονικές σελίδες των καταστημάτων που σου αρέσουν και να έχεις μία ιδέα του τι θέλεις πιο πολύ και τι θα δοκιμάσεις πρώτα. Φυσικά και αν έχεις χρόνο, μπορείς να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις φορέματα που δεν θα φορούσες συνήθως, με σκοπό να ανακαλύψεις νέα looks και στυλ που δεν θα πίστευες ποτέ ότι ταιριάζουν το σώμα σου..