One piece 4 ways: Ankle boots από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το αγαπημένο παπούτσι του χειμώνα για όλες τις ώρες.
 One piece 4 ways: Ankle boots από το πρωί μέχρι το βράδυ



Είναι από τα αγαπημένα σου παπούτσια και είναι ίσως από τους λίγους λόγους που στεναχωριέσαι όταν έρχεται το καλοκαίρι, είναι άνετα, ευκολοφόρετα, κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν μακρύτερα και είτε τα διαλέξεις στην εκδοχή τους με ψηλά τακούνια είναι χωρίς, ταιριάζουν με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου και εμείς είμαστε εδώ για να στο αποδείξουμε.

Φόρεσε τα στο γραφείο με ένα leather dress σε ίσια γραμμή και κάποιο κόσμημα για να φωτίζει το πρόσωπο σου. Για έξω δοκίμασε μία παραλλαγή του biker jacket και ένα καπέλο που θα σε κρατάει ακόμα πιο ζεστή.

Στο Ραντεβού φόρεσε ένα κοριτσίστικο φόρεμα και μικρά διακριτικά κοσμήματα. Θυμήσου ότι δεν θες να υπερβάλεις αλλά μην ξεχάσεις κιόλας να φορέσεις τα σέξι εσώρουχα από μέσα που θα τον ξετρελάνουν.

Βγες για ποτό και χορό και φόρεσε το αγαπημένο σου leather pants και μην ξεχάσεις ότι τα πάρτι θέλουν glamour και glitter, όπως ένα cropped sequin top και μία μεσάτη οικολογική γούνα.

Η βόλτα για δείπνο χρειάζεται άνετο ντύσιμο, για αυτό σου προτείνουμε ένα skinny παντελόνι με χρώμα για να σπάσεις την μονοτονία του μαύρου και ένα ασπρόμαυρο παλτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Αν θες να δώσεις μία πινελιά λάμψης, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια είναι ιδανικά, φτάνει να μην σε ενοχλούν όταν τρως!