Ντύσου σαν σταρ με έμπνευση τις υπέροχες φωτογραφίες της νιόπαντρης Solange Knowles (έρευνα αγοράς)

Κόλλησες και εσύ με τουν ονερικούς χρωματικούς συνδυασμούς της Solange; Ώρα να τους αντιγράψεις.
Ντύσου σαν σταρ με έμπνευση τις υπέροχες φωτογραφίες της νιόπαντρης Solange Knowles (έρευνα αγοράς)



Ναι καλά κατάλαβες, είναι οι φωτογραφίες που έχουν γίνει viral σε όλα τα social media, με την Solagne να βρίσκεται ακόμα στο γαμήλιο ταξίδι της και εμάς να χαζεύουμε τις υπέροχες χρωματικές παλέτες των δημοσιευμένων στο Instagram εικόνων για ώρες.

Ζεστά, φωτεινά χρώματα που σε κάνουν να θέλεις να βγεις έξω στον ήλιο ακόμα και μία τέτοια χειμωνιάτικη μέρα όπως η σημερινή. Τα ρούχα της Solange, η σοκολατένια επιδερμίδα της και το χρωματιστό σκηνικό έχουν ταιριάξει τόσο ιδανικά που για πρώτη φορά, μία καλλιτέχνης, δημιουργεί ένα νέο trend, φωτογραφίζοντας απλά ένα ροζ παράθυρο. Αποδεικνύοντας έτσι ότι η μόδα δεν αρχίζει μόνο από την πασαρέλα και κυρίως ότι η ίδια δεν χρειάζεται να ακολουθεί τα ήδη trends της κάθε σεζόν για να δημιουργήσει νέα δικά της.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε και εμείς εδώ στο #FollowMe να μην επηρεαστούμε από τις υπέροχες εικόνες της τραγουδίστριας και να κάνουν ένα αφιέρωμα στην χρωματική παλέτα που προτείνει ένα από τα top, fashion icons, για φέτος.

Σίγουρα τα χρώματα στις φωτογραφικές δημιουργίες της Solange τα είδαμε φέτος σε πολλά catwalks αλλά όσο για τους πρωτότυπους ζεστούς και έντονους συνδυασμούς, είναι μία πινελιά που η Solange πρόσθεσε, κάνοντας την δικιά της «μόδα» φέτος.