Οι καλύτερες ankle boots για να σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο

Αυτές οι ankle boots φτιάχτηκαν για stylish κορίτσια.
Οι καλύτερες ankle boots για να σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο



Μπορεί φέτος να μιλάνε όλοι για τις over the heel boots αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μαγαζιά δεν είναι γεμάτα με μπότες σε διαφορετικά μήκη και σχέδια για να διαλέξεις. Για μία ακόμα χειμερινή σεζόν, οι μπότες μέχρι το αστράγαλο, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις τον προτιμήσεων μας.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί οι μπότες αυτές μας έχουν κερδίσει τόσο τα τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρα πολύ πιο ευκολοφόρετες από τις αντίστοιχες που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή και παραπάνω και ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους, καθώς κόβουν την γάμπα στο σωστό σημείο, χωρίς να κονταίνουν την γάμπα σου.

Επειδή τα ankle boots είναι παπούτσια που τα φοράμε κάθε μέρα, χρειάζεσαι ένα ζευγάρι που να σε ξεκουράζει, ίσως με λίγο τακούνι για να μην καταπονεί την μέση σου και σε χρώμα που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και τσάντες τις ντουλάπας σου.

Αντιθέτως αν ψάχνεις για ankle boots τις οποίες θα μπορείς να φορές στις βραδινές σου εμφανίσεις, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι με λεπτομέρειες glitter ή τρουκς για να κάνουν τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο glamorous.