Τα must have φλατ παπούτσια για το χειμώνα

Φλατ παπούτσια με μυτερές μύτες και τι πρέπει να προσέξεις δοκιμάζοντας αυτό το trend.
Τα must have φλατ παπούτσια για το χειμώνα



Τα παπούτσια χωρίς τακούνι είναι τα πιο ευκολοφόρετα και άνετα και μπορεί συχνά να σου προτείνουμε να δοκιμάσεις high heels στις glamorous εμφανίσεις σου αλλά ξέρουμε ότι κατά βάθος, η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με flat μπαρέτες και brogues, όλως των ειδών. Δεν σε αδικούμε για αυτό, τα flat είναι και για εμάς τα αγαπημένα μας παπούτσια κυρίως για το λόγο ότι παραμένουν κλασικά και μπορούν να φορεθούν κάθε χρόνο.

Η μόδα στα flats δεν αλλάζει συχνά και αποτελείτε κυρίως από δύο «στρατόπεδα», αυτά με στρογγυλές μύτες και αυτά με λίγο πιο μυτερές. Συνήθως η μία μόδα –εεεμ, συγνώμη το ένα στρατόπεδο- διαδέχεται την άλλη κάθε σεζόν και για αυτό το λόγο σου προτείνουμε να μην δωρίζεις τις μπαρέτες που νομίζεις ότι χρειάζεσαι, από την μία χρονιά στην άλλη. Μπορεί φέτος να βάλαμε λίγο στην άκρη τις μπαρέτες με στρογγυλές μύτες (για λίγο, γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη σεζόν) αλλά ήρθε η ώρα τα μυτερά παπούτσια να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Είναι ένα trend ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου και αν και το έχεις συνηθίσει πιο πολύ με kitten heels, ακόμα και στην flat εκδοχή του, καταφέρνει να κάνει τα πόδια σου μακρύτερα. Με λίγες εξαιρέσεις βέβαια γιατί, δυστυχώς, τα φλατ μυτερά παπούτσια δεν ενδείκνυνται για κοπέλες που φορούν πολύ μεγάλα νούμερα ή έχουν έντονο πρόβλημα πλατυποδίας, αφού μπορούν να τονίσουν περισσότερο το μήκος τους. Αν φοράς μεγάλα νούμερα και θες να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το look, προσπάθησε να επιλέξεις ένα ζευγάρι χωρίς έντονη μύτη, ακόμα και το πιο ελαφριά τριγωνικό σχέδιο θα κάνει την δουλειά του και θα σε κολακεύει περισσότερο.