Οι 30 αποχρώσεις του καφέ (έρευνα αγοράς)

Σου μαζέψαμε τα πιο όμορφα ρούχα σε καφέ χρώμα για να σε βοηθήσουμε να συνδυάσεις χρωματικά τα σύνολα σου.
Οι 30 αποχρώσεις του καφέ (έρευνα αγοράς)



Ένα από τα πιο κλασικά χρώματα, το καφέ μας θυμίζει φθινοπωρινές βόλτες στο δάσος, πράσινα φύλλα να ξεραίνονται στα κλαδιά των δέντρων, αχνιστό καφέ με σιρόπι καραμέλα και ένα ποτήρι ζεστό κρασί που μυρίζει κανέλα.

Δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για να περιγράψει τον κρύο καιρό και την φθινοπωρινή μουντάδα. Το καφέ όπως είναι φυσικό ταιριάζει το ίδιο με κάθε χρώμα και οι 30 αποχρώσεις του –και όμως, έχει 30 αποχρώσεις!- μπορούν να δημιουργήσουν το ιδανικό αποτέλεσμα ακόμα και αν συνδυαστούν απλά η μία με την άλλη.

Το σκούρο καφέ μπορεί να φορεθεί με παστέλ χρώματα, ενώ το καφέ σε ταμπά αποχρώσεις ταιριάζει πολύ όμορφα με σκούρα χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε και το μοβ. Να ξέρεις ότι το καφέ ανήκει στα ζεστά χρώματα και για αυτό το λόγο μπορεί να καταφέρει να αναδείξει κάθε ψυχρό χρώμα, δημιουργώντας ένας άρτιο αποτέλεσμα στα μάτια.

Επειδή εδώ στο #FollowMe, προσπαθούμε συχνά να σου δείξουμε πώς να δημιουργείς δύσκολους χρωματικά συνδυασμούς και επειδή το Σαββατοκύριακο είναι για χαλάρωση, δεν θα σε δυσκολέψουμε πολύ σήμερα. Σου έχουμε ετοιμάσει μία μεγάλη λίστα με τα πιο όμορφα ρούχα και παπούτσια που βρήκαμε, σε αποχρώσεις του καφέ, για να βοηθήσουν να δημιουργήσεις καθημερινά σύνολα, εύκολο και γρήγορα.