Γιατί να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα στη βραδινή βόλτα

Τα αθλητικά δεν ανήκουν πλέον στο γυμναστήριο.
Γιατί να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα στη βραδινή βόλτα



Όχι δεν θα σου μιλήσουμε για εναλλακτικές λύσεις, για κάθε φορά που ξεχνάς να βάλεις πλυντήριο -ναι, είναι πολλές οι φορές, σε καταλαβαίνουμε- αλλά για το νέο trend που θέλει τα αθλητικά μας ρούχα να φοριούνται άνετα και εκτός γυμναστηρίου.

Εντάσσοντας τα sneakers στο καθημερινό μας ντύσιμο και δημιουργώντας stylish συνδυασμούς φορώντας κουστούμια και sneakers, όπως η Cara Delevingne, ήταν μόνο η αρχή. Τα αθλητικά ρούχα, αρχίζουν να γεμίζουν με glitter, πούλιες, animal prints και πλέον δεν είναι παράλογο να φορέσεις παντελόνι φόρμας με ψηλοτάκουνο πέδιλο, αθλητικό σορτσάκι με ψηλά ankle boots.

O τέλειος συνδυασμός άνεσης και σέξι στοιχείων, τον οποίο μπορείς να επιτύχεις μόνο αν ακολουθήσεις την υπερβολή. Ξέρουμε ότι σου λέμε κάθε φορά ότι πρέπει να αποφεύγεις τις υπερβολές στα σύνολα σου αλλά θαρρούμε βρήκαμε την μόνη εξαίρεση.

Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα total αθλητικό look με ένα ζευγάρι άκρως glamorous heels ή το καλό σου μίνι σέξι φόρεμα  διαφάνεια, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers. Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα, κυρίως για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για επιτύχεις το συγκεκριμένο look, φτιάχνοντας τη δική σου μόδα και το δικό σου στυλ.