Τα καλύτερα slip on παπούτσια για όλα τα στυλ (έρευνα αγοράς)

Το πιο άνετο παπούτσι ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα.
Τα καλύτερα slip on παπούτσια για όλα τα στυλ  (έρευνα αγοράς)



Αχ, πόσο λατρεύουμε τα παπούτσια που φοριούνται με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να σκύβουμε, να δένουμε κορδόνια –ενίοτε να μας λύνονται τα κορδόνια- να μας είναι πολύ σφιχτά, πολύ χαλαρά και γενικότερα αν μπορούσαμε να πηγαίνουμε στο γραφείο το πρωί με τις παντοφλίτσες μας, κανένα πρόβλημα δεν θα είχαμε.

Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα slip on shoes. Για να μπορούμε εμείς, που αγαπάμε την άνεση και τις πυτζάμες μας, να είμαστε stylish και χαλαρές ταυτόχρονα. Υπάρχουν slip on παπούτσια για κάθε στυλ και γούστο. Για το γραφείο έχεις τα μοκασίνια ή αλλιώς loafers, στην fashion εκδοχή τους, που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση παπούτσια γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας αλλά ταυτόχρονα έχουν την ίδια άνεση με τα αντίστοιχα του φαρμακείου. Ω ναι!

Για τη βόλτα, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από slip on sneakers, τα οποία μπορείς να βρεις σε κάθε pattern και ύφασμα. Για το πρωί επίλεξε καρό, μονόχρωμα ή slip on sneakers σε έντονα χρώματα, ενώ για το βράδυ διάλεξε ανάμεσα σε slip ons με τρουκς, ημιπολύτιμες πέτρες ή animal print patterns.

Είναι ιδανικά για τις μέρες που βρίσκεται στους δρόμους πολλές ώρες ή για περιστάσεις που θα πρέπει να είσαι όρθια για αρκετή ώρα. Αφού δεν μπορούμε να βγούμε για βόλτα με τις πυτζάμες και τις παντοφλίτσες μας, τουλάχιστον ας έχουμε τα πιο βολικά sneakers που μπορούμε να βρούμε.