11 μικρά κοσμήματα που δεν θα αποχωρίζεσαι

Μικρά κοσμήματα σαν μικρά ζαχαρωτά...
11 μικρά κοσμήματα που δεν θα αποχωρίζεσαι



Σίγουρα ανά περιόδους, έχετε κάποια κοσμήματα που συμβολίζουν κάτι σημαντικό ή που είναι σημαντικά επειδή κάθε φορά που τα φοράτε ζείτε μια υπέροχη περιπέτεια…Κάποια από αυτά είναι δώρα αγαπημένου προσώπου και κάποια άλλα δώρο στον εαυτό μας. Όπως και αν έχει φοράμε οι περισσότερες από εμάς ένα μικρό, λιλιπούτειο κόσμημα που αρνούμαστε να αποχωριστούμε όπως και αν έχουμε ντυθεί. 

Μια από αυτές είμαι και έγω, συγκεκριμένα φοράω κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, τα οποία αρνούμαι κατηγοριματικά να αποχωριστώ. Δεν φαίνονται υπερβολικά, γιατί είναι όλα τόσο μικρά και διακριτικά που δεν το κάνουν να φαίνεται too much…

Το κάθε ένα συμβολίζει κάτι διαφορετικό για εμένα. Κάθε φορά που τα κοιτάω θυμάμαι και την περίοδο που τα αγόρασα και πως ήταν η ζωή μου τότε…Είναι πολύ όμορφο να έχεις κάτι πάνω σου, το οποίο είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν σου και δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ... Ότι και αν είναι -σκουλαρίκι, δαχτυλίδι, βραχιόλι- σου προτείνω να πάρεις κάτι και να το κρατήσεις όσο μπορείς!

Βρήκαμε 11 μικρά και γλυκά κοσμήματα, για έσενα που δύσκολα θα φορέσεις κάτι και δεν θα το βαρεθείς