Μόδα Άνοιξη 2016 : Κι όμως δεν είναι νωρίς! Φόρεσε από τώρα κιμονό για το ιδανικό look (+ ρεπ. αγοράς)

Η πιο στιλάτη και ανέμελη επιλογή...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Κι όμως δεν είναι νωρίς! Φόρεσε από τώρα κιμονό για το ιδανικό look (+ ρεπ. αγοράς)



ΚΙ-ΜΟ-ΝΟ! 'Ενα πανωφόρι που θυμόμαστε και επανέρχεται την άνοιξη και το καλοκαίρι και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τους σωματότυπους. Ιδανικό για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις αλλά και για τις ανοιξιάτικες μέρες που ο καιρός αλλάζει και νιώθουμε μια ψύχρα παραπάνω. Φυσικά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που σου αρέσει το boho και πιο ανέμελο στιλ.

Τα κιμόνο είναι μια τάση που έχει ξεκινήσει εδω και περίπου δύο χρόνια , και φέτος πρέπει να είναι το must have της ντουλάπας σου. Θές να βάλεις σορτσάκι  αλλά δεν θές να είσαι πολύ γυμνή (ειδικά αυτή την εποχή), θες να φαίνεσαι πιο chic και boho, η λύση στο πρόβλημά σου είναι τα κιμονό. 

- Μπορείς να το βάλεις όχι μόνο με σόρτς αλλά και με mini φόρεμα. Το απόλυτο look που σου συνιστούμε ειδικά για αυτή την περίοδο είναι : denim παντελόνι συνδυασμένο με μια boho ζώνη, λευκό φανελάκι, κιμονό και ολοκληρώνεις με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Ανοιξιάτικο, άνετο και girly θα σου χαρίζει ένα boho στιλ που σίγουρα θα σου αρέσει και δεν πρόκειται να το βαρεθέις.

Επίσης μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο, πώς θα το κάνεις; Είναι πάρα πολύ απλό, βρές στην ντουλάπα σου ένα απλό μαύρο mini φόρεμα, boho κοσμήματα, πλατφόρμες και ολοκλήρωσε με ένα μαύρο με boho στοιχεία κιμονό! Sexy και παράλληλα stylish απλά θα κλέψεις τα βλέμματα.

Στην gallery που ακολουθεί, δες και αποφάσισε ποιο κιμονό σου αρέσει αλλά και σου ταιριάζει. Γιατι το κιμονό δεν πρέπει να λείπει από καμία ανοιξιάτικη και stylish ντουλάπα!

Ένα κιμονό μπορεί να αλλάξει αμέσως όψη, αν προσθέσεις ένα statement κολιέ. Δες εδώ τι μπορείς να επιλέξεις για να εισαι στιλάτη!