Μόδα Άνοιξη 2016 : M for Midi - Oι φούστες κάτω από το γόνατο είναι hot (ρεπορτάζ αγοράς)

Ποιος είπε ότι δεν ταιριάζουν και στο δικό σου σώμα;
Μόδα Άνοιξη 2016 : M for Midi - Oι φούστες κάτω από το γόνατο είναι hot (ρεπορτάζ αγοράς)



Δεν είναι απαραίτητο, όταν ακούς τον όρο midi φούστα, το μυαλό σου να πηγαίνει κατευθείαν στο ντύσιμο που συνηθίζεις να κάνεις στο γραφείο και να την έχεις συνδυασμένη με κατι μη girly και αρκετά αυστηρό και σοβαρό. Απλά ξανασκέψου το, μιας και οι midi φούστες μπορούν να γίνουν το απόλυτο girly κομμάτι της ντουλάπας σου!

Δεν σου λέω και οι mini φούστες χρόνια τώρα, αποτελούν το πιο ιδιαίτερο και sexy μέρος της μόδας, απλά τώρα τελευταία η midi τάση στις φούστες έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα.Θα ξεχωρίσεις εκείνες που είναι σχεδιασμένες με floral prints, με ανοιχτή γραμμή, απαλά χρώματα και φυσικά θα συναντήσεις και πολλές φούστες στην denim εκδοχή τους.

Μπορείς να την συνδυάσεις με απλά φανελάκια, t-shirts με στάμπα και φυσικά με κάτι πιο κλασικό όπως τα πουκάμισα. Με εσπαντρίγιες, πλατφόρμες, πέδιλα ακόμα και με sneakers μπορείς με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσεις το απόλυτο girly style ακόμα και εκτός γραφείου. Εμείς βρήκαμε τις 10 πιο girly midi φούστες που κυκλοφορούν στην αγορά , και ξετρελαθήκαμε. Ελπίζουμε να πάθεις και εσύ το ίδιο! Δές την gallery που ακολουθεί και διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο.

Aυτή την άνοιξη, μην παραλείψεις να φορέσεις κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ σε κίτρινο χρώμα. Είναι τάση και εδώ, θα δεις τις πιο εντυπωσιακές επιλογές μας!