Καρό πουκάμισο: 11 πουκάμισα στο πιο κλασικό print! (ρεπορτάζ αγοράς)

Από το πρωί έως το βράδυ, η ιδανική επιλογή...
Καρό πουκάμισο: 11 πουκάμισα στο πιο κλασικό print! (ρεπορτάζ αγοράς)



Το καρό γενικότερα, είναι ένα κλασσικό print που δεν φεύγει ποτέ απο την μόδα και έχει πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές σε επιδήξεις γνωστών οίκων μόδας. Στο θέμα μας τώρα, που είναι πιο συκγεκριμένα το καρό πουκάμισο , το οποίο αποτελεί ένα must have της ντουλάπας σου, για χειμώνα και καλοκαίρι .

Είμαι σίγουρη πως άν ανοίξεις τώρα την ντουλάπα σου έχεις μέσα σίγουρα ένα καρό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Απο τις πλέον πιο έυκολες επιλογές, το συνδυάζεις κυριολεκτικά με τα πάντα, τζίν ,παντελόνια (προτιμάμε τα μονόχρωμα), φούστες και σορτσάκια.

Το φοράς απο το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στο dinner σου . Δεν έχεις να κάνεις πολλά, διαλέγεις ένα, κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο καρό πουκάμισο, με ένα τζιν καμπάνα,  πλατφόρμες και minimal σκουλαρίκια. Έτσι είσαι στυλάτη και απλή καθ΄ολη την διάρκεια της ημέρας.

Ανακαλύψαμε τα πιο ωραία ανοιχτόχρωμα και ανοιξιάτικα καρό πουκάμισα , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην gallery πιο κάτω , να επιλέξεις ένα από αυτά , και με τους τρόπους που σου αναφέραμε πιο πάνω να δημιουργήσεις το απόλυτο look για την καθημερινότητά σου.

Δες εδώ γιατι η shopper τσάντα επιστρέφει και πάλι δυναμικά!