Μόδα Άνοιξη 2016 : Αλογοουρά = Εντυπωσιακά σκουλαρίκια και αξεσουάρ μαλλιών (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά και ανάδειξε το πρόσωπο σου...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Αλογοουρά = Εντυπωσιακά σκουλαρίκια και αξεσουάρ μαλλιών (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Ο καιρός αλλάζει, η ζέστη γίνεται αισθητή και όπως είναι φυσικό αυτό  επηρεάζει άμεσα και την καθημερινότητα μας. Συγκεκριμένα τα μαλλιά μας είναι αυτά που μας ενοχλούν περισσότερο, άρα τι καλύτερο από το να τα πιάσουμε αλογοουρά και να αναδείξουμε το πρόσωπο μας με τον πιο γρήγορο και chic τρόπο.

Φυσικά κάνοντας αλογοουρά, είναι η ιδανική ευκαιρία να φορέσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μαλλιών αλλά και σκουλαρίκια.

Ειδικότερα τώρα που η άνοιξη πλησιάζει και οι νέες συλλογές κάνουν την εμφάνιση τους, εκμεταλλεύσου το και επίλεξε αξεσουάρ μαλλιών και σκουλαρίκια σε εντυπωσιακά χρώματα αλλά και σχέδια.

Όταν έχεις bad hair μέρες, τα πράγματα είναι απλά, δέσε τα μαλλιά σου μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά και βάλε στα αυτιά σου εκείνα τα σκουλαρίκια, που θα χαρίσουν extra στιλ σε όποιο look και αν τα προσθέσεις.

Και μην ξεχνάς δεν υπάρχει πιο σέξι και θηλυκό πράγμα από μια κοπέλα που να έχει τα μαλλιά της ψηλά και η περιοχή του αυχένα να μένει ακάλυπτη. Extra πόντους θα κερδίσεις αν βάλεις και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο ωραία αξεσουάρ μαλλιών και σκουλαρίκια! Και από εδώ και πέρα μόνο αλογοουρά...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Τι θα έλεγες να συνδυάσεις την αλογοουρά σου με ένα stylish blazer; Δες εδώ, τις επιλογές μας!