Μόδα χειμώνας 2016 : 18 maxi φορέματα για να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ

Aπό το πρωί έως το βράδυ, αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας...
Μόδα χειμώνας 2016 : 18 maxi φορέματα για να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ



Κορίτσια τα πράγματα είναι απλά, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδέυετε μια περουσία σε άπειρα ρούχα ούτε να ντύνεστε υπερβολικά, με την δικαιολογία ότι με αυτόν τον τρόπο θα είστε στιλάτες και εντυπωσιακές. Ακόμα και το minimal στιλ, με το κατάλληλο styling  και attitude μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη επιλογή σας.

Ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε τις στιλιστικές σας υπερβολές στο καθημερινό σας στιλ, είναι να φοράτε maxi φορέματα. Τώρα τα μακριά φορέματα δεν αποτελούν ένα βραδινό ρούχο αλλά ένα must-have που κάθε stylish γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα τους. Εσύ άραγε ξέρεις πως να τα φορέσεις;

Τι να επιλέξεις : Τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shop που σου αρέσει να ψάχνεις, θα βρεις πολλές και διαφορετικές εκδοχές του maxi φορέματος. Ριγέ, μονόχρωμα, loose ή έφαρμοστά, θα γίνουν η καθημερινή σου ''στολή''. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι από μόνο του ένα μακρύ φόρεμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit.

Πως να τα συνδυάσεις : Συγκεκριμένοι κανόνες δεν υπάρχουν, άρα μην πέφτεις στην συχνή παγίδα του πρέπει και του ''αυτό είναι στη μόδα''. Φόρεσε το αγαπημένο σου μακρύ φόρεμα και συνδύασε το με sneakers, με ankle boots ή ακόμα και με μπότες πάνω από το γονατο. Απλά προσοχή στην επιλογή των αξεσουάρ και των υπόλοιπων ρούχων του εκάστοτε look, να μην είναι πιο επίσημα και υπερβολικά από το ίδιο το φόρεμα. 

Για περισσότερη έμπνευση, στην gallery που ακολουθεί ψάξε το ή τα αγαπημένα σου σχέδια. Εκπτώσεις έχουμε!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Εσύ ξέρεις τι είναι statement ή ootd;Αν όχι check εδώ για να δεις πόσες φράσεις ή λέξης της μόδας ξέρεις!