Φέτος θα ζεσταθείς με sweater dress (έρευνα αγοράς)

Το απόλυτο χειμωνιάτικο φόρεμα ήρθε για να μείνει.
Φέτος θα ζεσταθείς με sweater dress (έρευνα αγοράς)



Με τα πρώτα κρύα να έχουν για καλά αρχίσει, δηλαδή καλύτερα θα το λέγαμε «μήπως βγάλω χαλιά από τώρα;» κρύο, αρχίσαμε ήδη να φοράμε τα ζεστά μας χουχουλιάρικα πουλόβερ. Αλλά πόσο τζιν και πουλόβερ να φορέσεις πια. Δεν λέω, είναι ο πιο βολικός συνδυασμός, δεν χρειάζεσαι να περάσεις χρόνο μπροστά στον καθρέφτη και ξέρεις πάντα ότι θα σου ταιριάζει. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αυτές οι μέρες που θες να είσαι ζεστή αλλά ταυτόχρονα και stylish.

Η καλύτερη λύση για αυτό είναι τα sweater dresses. Μεγάλα, φαρδιά, μακριά πουλόβερ τα οποία είναι όσο ζεστά όσο και το κλασικό σου sweater. Δεν τα φοράς για ξάπλες στον καναπέ αλλά για stylish βόλτες στην πόλη από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο.

Πώς να φορέσεις ένα sweater dress; Φόρεσε το με ματ καλσόν και ankle boots με τρουκς για τη βόλτα και με ψηλές μπότες λίγο πιο πάνω από το γόνατο για το γραφείο. Αν θες να δείχνεις σέξι και εντυπωσιακή φορώντας sweater dress, τότε σου έχουμε το απόλυτο μυστικό. Φόρεσε μέσα από το sweater dress σου ένα lingerie dress, το οποίο στο τελείωμα έχει δαντέλα, λίγο πιο μακρύ από το πουλόβερ σου. Μία μικρή λεπτομέρεια που είναι αρκετή να τον κάνει να μην μπορεί να πάρει το βλέμμα του από πάνω σου.