Οι ψυχεδελικές δημιουργίες της Μαρίας Μπακοδήμου και που να τις βρεις

Έχουμε ερωτευτεί την νέα συλλογή "Mary Mary" της Μαρίας Μπακοδήμου και σου την παρουσιάζουμε.
Οι ψυχεδελικές δημιουργίες της Μαρίας Μπακοδήμου και που να τις βρεις



Για να ξεφυλλίσεις την gallery αυτού του άρθρου, πρέπει να  βάλεις δυνατά στο mp3 να ακούγεται το «Laisse tomber les filles» της France Gall, να χωθείς κάτω από την κουβέρτα σου με μία κούπα ζεστό καφέ και να  μπεις στο ψυχεδελικό mood.
Βλέπεις, η συλλογή «Mary Mary» της Μαρίας Μπακοδήμου θα σε ταξιδέψει τα τέλη των 60s και θα σου προτείνει να ντυθείς με ψηλόμεσα παντελόνια καμπάνα, μίνι φούστες σε άλφα γραμμή, full skirts, μεσάτα σακάκια, φουστάνια με ψυχεδελικά prints και ρετρό πουκάμισα που δένουν στο λαιμό. 

Βγάλε τις μπότες σου μέχρι το γόνατο, τις high heel γόβες σου και τα μεγάλα καπέλα και ετοιμάσου φέτος να ντυθείς με την συλλογή της Μαρίας. Μην ξεχνάς ότι ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα, που προτείνει η Μαρία, θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και πιο λιγνή, οι φούστες και τα φουστάνια σε άλφα γραμμή θα σε βοηθήσουν να κρύψεις έξυπνα τυχόν παχάκια στην κοιλιά και θα αναδείξουν τα πόδια σου και τα πουκάμισα που δένουν στο λαιμό είναι η τέλεια εναλλακτική στο βαρετό λευκό πουκάμισο για το γραφείο.

Ακόμα και αν δεν είσαι fan των μεγάλων ψυχεδελικών print, μπορείς να διαλέξεις κάποιο από το πιο «ήπια» κομμάτια της συλλογής όπως το λευκό midi φουστάνι, ένα τόσο κλασικό σύνολο που σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε την Jackie Kennedy να το φοράει.

Εμπρός λοιπόν, βάλε μουσική, μπες στο shop.marymary.gr και ξεκίνα!