Alexander Wang x H&M: Η νέα συλλογή είναι εδώ

Ετοιμάσου για την καλύτερη gym wear συλλογή της σεζόν.
Alexander Wang x H&M: Η νέα συλλογή είναι εδώ



Μετά από αμέτρητα sneak peaks, teasers και previews της καμπάνιας, επιτέλους η αναμονή τέλειωσε και έχουμε στα χέρια μας –ή μάλλον μπροστά στα μάτια μας- την επερχόμενη συλλογή των H&M σε συνεργασία με τον Alexander Wang. Από την ανακοίνωση της καμπάνιας τον Απρίλιο περιμέναμε με αγωνία να δούμε το πώς ο Wang θα κατάφερνε να αποδώσει την σκοτεινή και αέρια αισθητική του μέσα από το γνωστό brand μαζικής παραγωγής ρούχων. Και η αλήθεια είναι ότι άξιζε η αναμονή.

Η sportwear αισθητική του Wang αποπνέει παντού μέσα στη συλλογή, συμπεριλαμβανομένου χρηστικών λεπτομερειών όπως ασημένιες λεπτομέρειες που προκαλούν αντανάκλαση στο jacket και ειδικών φερμουάρ για να αερίζεται το ένδυμα. Στα πανωφόρια μπορούμε να δούμε και υπέροχα biker jackets από δέρμα ή υλικό στολής καταδύσεων. Ο Wang δημιούργησε τα χαρακτηριστικά στο στυλ του basic κομμάτια, όπως πουλόβερ, hoodies, πλεκτά, ενώ κάποια από αυτά έχουν την λέξη «Wang» σε μεγάλη γραμματοσειρά, τυπωμένη πάνω τους.

Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει σειρά με αξεσουάρ με γάντια, ζακάρ σκουφάκια και ειδικές αθλητικές κάλτσες. Η συλλογή παπουτσιών αποτελείται από sneakers, ενώ παντού διακρίνει κανείς το ίδιο ειδικό υλικό κατασκευής στολών κατάδυσης, το οποίο εμφανίζεται και στην ίδια συλλογή. Οι τσάντες και τα backpacks είναι από nylon ύφασμα και η κατασκευή τους έχει ως σκοπό την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Τελευταία πινελιά του στη συλλογή αποτελούν στρώματα γιόγκα, μπουκαλάκια νερού, πετσέτες και αθλητικά γυαλιά ηλίου.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα από τις 6 Νοεμβρίου 2014.