Τι κράτησε από αυτά τα Χριστούγεννα η Άννα Πρέλεβιτς

Οι στιγμές καταγράφηκαν σε φωτογραφίες, βίντεο και selfies. Και μοιράζομαι μερικά από τα πιο ευχάριστα στιγμιότυπα μαζί σας.
Τι κράτησε από αυτά τα Χριστούγεννα η Άννα Πρέλεβιτς



Θυμάστε την πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων; Το πρώτο πράγμα που έκανε η δασκάλα ήταν να μας βάλει έκθεση με θέμα: ''Πώς περάσατε τα Χριστούγεννα;". Να'μαι και εγώ τώρα, σαν μαθήτρια δημοτικού, που γράφει την έκθεσή της...

Όπως κάθε χρόνο πέρασα τις τελευταίες μέρες του χρόνου στην πανέμορφη, κατάλευκη και παγωμένη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου. Μπορεί κάποια στιγμή το θερμόμετρο να είχε φτάσει τους -7, να χιόνισε και να νιώθαμε ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε μία άλλη πόλη, αυτό όμως δεν μας εμπόδισε καθόλου από το να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε την Θεσσαλονίκη όπως της αξίζει.

Τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη την ημέρα των Χριστουγέννων τηρείται μία παράδοση που συνηθίζουμε να βλέπουμε την Τσικνοπέμπτη. Όλα τα μπαράκια της πόλης ψήνουν σουβλάκια (καλαμάκια) και κερνάνε τον κόσμο. Εκεί που νόμιζα πως αυτή η παράδοση θα μας λείψει φέτος λόγω της παγωνιάς (γιατί τα σουβλάκια δεν ψήνονται μόνα τους)... δεν έλειψε! Με αποτέλεσμα να χορεύουμε σε RnB και House μουσική με ένα σουβλάκι στο χέρι για άλλη μια χρονιά (εντάξει μετά μπήκαν τα ελληνικά και σώθηκε κάπως η κατάσταση)! Το σίγουρο είναι πως μόνο στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει κανείς τέτοιες εμπειρίες..

Όπως κάθε φορά που περνάω όμορφα, οι στιγμές καταγράφηκαν σε φωτογραφίες, βίντεο και σέλφις.. Και μοιράζομαι μερικά από τα πιο ευχάριστα στιγμιότυπα μαζί σας.