Η Άννα γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Η Christmas list της Άννα Πρέλεβιτς.
Η Άννα γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη



Θα το έχετε παρατηρήσει πως εδώ και λίγες μέρες οι συνάδελφοι μου γράφουν το δικό τους Christmas list, με μία άλλη διάθεση, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η ομάδα του Join Us και του followme.gr βλέπει την πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής, την πιο αθώα.. την πιο παιχνιδιάρικη.

Και λέω παιχνιδιάρικη γιατί όσο μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε λιγότερο σαν παιδιά. Ξαφνικά η λίστα με τα πράγματα που θέλουμε μικραίνει θεαματικά, όχι επειδή θέλουμε λιγότερα αλλά επειδή καταλαβαίνουμε πως αυτά που πραγματικά επιθυμούμε δεν αγοράζονται με χρήματα. Αυτό βέβαια δεν θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να συνεχίσουμε να έχουμε φαντασία και να ονειρευόμαστε. Γιατί το να νιώθεις έστω και λίγο παιδί πάντα είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, ειδικά τα Χριστούγεννα!

1. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Φέτος Άγιε μου Βασίλη δεν θέλω να βάλω ούτε ένα κιλό στις γιορτές.

2. Η ζωή είναι ωραία χωρίς ξυπνητήρι. Ζητάω μία μέρα μέσα στην εβδομάδα να ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω και -γιατί όχι;- σε ένα τέτοιο κρεβάτι. 

3. Μία ολόκληρη εβδομάδα με ολόσωμη πιτζαμούλα χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς. 

(Ναι να πηγαίνω έτσι και στη δουλειά)

(Ναι να πηγαίνω έτσι και στη δουλειά)

 

4. Να ξυπνήσω ένα πρωί και να βρω αυτή την κουζίνα.

5. Να έρθει ένα βράδυ ο Peter Pan , να μου ρίξει λίγη χρυσόσκονη η Tinkerbell και να πετάξουμε παρέα στη Χώρα του Ποτέ. Επειδή δεν πάω πουθενά χωρίς την αδερφή μου το deal είναι πακέτο 2 σε 1. 

(Να μας γυρίσει μετά σπίτι όμως)

 

6. Να γίνω ξανά παιδί για μία μέρα και να πω τα κάλαντα όπως τότε που τις μέρες αυτές οι δρόμοι γέμιζαν με παιδάκια που τραγουδάνε.  

 

7. Να πετύχω αυτόν που μας αφήνει τα δώρα κάθε πρωί της πρωτοχρονιάς στο πατρικό μου. Όχι για μένα, για τη μαμά μου που ακόμα προσπαθεί να πείσει εμένα και την αδερφή μου πως ο Άγιος Βασίλης υπάρχει (ναι είναι πολύ γλυκούλα!)

 

8. Τελευταία ευχή και πιο σημαντική. Θέλω το κοριτσάκι με τα σπίρτα να παραμείνει ένα παραμύθι που θα διδάξει τους ανθρώπους.

 

Καλές γιορτές σε όλους! Στο επόμενο άρθρο θα τα λέμε από Θεσσαλονίκη γιατί όπως και κάθε χρόνο εκεί αλλάζω το καινούριο έτος. Πολλά φιλάκια!