Φτιάχνουμε ένα scrub που θα κάνει την επιδερμίδα μας να λάμψει

Ένα εύκολο και ανέξοδο scrub για να αποκτήσεις επιδερμίδα μωρού.
Φτιάχνουμε ένα scrub που θα κάνει την επιδερμίδα μας να λάμψει



Κορίτσια μου σήμερα το θέμα που θα σας παρουσιάσω είναι καθαρά beauté. Είναι πολλά τα μυστικά που έχω μάθει αυτά τα χρόνια και είναι άδικο να μαθαίνω συμβουλές από τους καλύτερους μακιγιέρ και κομμωτές και να μην τα μοιράζομαι μαζί σας.  

Τα πιο σημαντικά tips που μου έχουν δώσει είναι αυτά που αφορούν την επιδερμίδα μας. Είτε βάφεστε πολύ είτε όχι, το πρόσωπο παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική εικόνα της γυναίκας. Η ξηροδερμία, η λιπαρότητα, τα σπυράκια, κ.τ.λ. υποβαθμίζουν την "ποιότητα" της επιδερμίδας με αποτέλεσμα αυτό, δυστυχώς να παίζει αρνητικό ρόλο στην ομορφιά ολόκληρου του προσώπου. 

Πόσες φορές έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη σκεπτόμενη πώς η επιδερμίδα σας σάς εκδικείται για κάποιο λόγο που πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε! Κάθε πότε κάνετε scrub ή μάσκα για βαθύ καθαρισμό; Η αίσθηση του "baby's skin" στο πρόσωπο μας μπορεί να γίνει καθημερινή συνήθεια με αυτό το πολύ απλό scrub που θα σας δείξω. Δεν θα χρειαστεί ούτε να βγείτε έξω από το σπίτι σας για να το αποκτήσετε ούτε να ξοδέψετε χρήματα, διότι η λύση βρίσκεται .. στην κουζίνα σας. 

 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • Λεμονοστίφτης
  • 1 λεμόνι
  • 3-4 κ.σ ζάχαρη
  • 1 μπολ